Rodila je sina, krstila ga i napunila mu sobu autićima, ali sve vreme je znala da NEŠTO NIJE U REDU

0

Posle 5 meseci stigla je VEST koja je sve promenila!

Kada je Madeliša Hiskok ostala po drugi put trudna, njen suprug i ona jedva su čekali da saznaju bebin pol. Na prvom ultrazvuku, doktori su mislili da je devojčica. Dva ultrazvuka kasnije bili su sigurni u to. Madeliša je odmah znala da želi da je nazove Makenzi, ali ono što će se desiti za pet meseci nije mogla ni da sanja.

Na četvrtom ultrazvuku Madeliše Hiskok, doktori su promenili ploču. Počeli su da govore da čeka dečaka.

Ostala sam trudna, neplanirano, priznajem, ali šta je tu je… nisam se pokajala, niti bih narušila život jednom malom nevinom biću.

Uprkos čudnom i zbunjujućem razvoju događaja, Madeliša i njen suprug bili su jednako uzbuđeni. Par iz Južne Afrike već je imao trogodišnju ćerku, tako da su bili veoma uzbuđeni što očekuju sina.

– Imali smo utisak da se pol naše bebe menja iz minuta u minut, ali nismo očekivali da će biti problema nakon rođenja – rekla je tada Madeliša.

Kada se porodila, doktori su pregledali novorođenče i još jednom potvrdili da je dečak i roditelji su mu dali ime Kenet.

Brzo su ga krstili i obavestili celu porodicu da su dobili svog prvog sina. Ispunili su dečiju sobu plavim stvarima, autićima i svime što bi trebalo jednom malom dečaku. Ipak, kako su nedelje prolazile, Madelišu i njenog supruga obuzimao je osećaj da nešto nije sasvim u redu.

Odveli su Keneta u bolnicu i nakon nekoliko testova, doktori su novim vestima roditelje doveli do stanja šoka!

U 38. nedelji trudnoće je otišla na ultrazvuk: Čim je lekar video sliku, predložio je carki rez – ODBILA JE i usledio je OVAJ SNIMAK o kome bruji internet

Naime, njihova beba je zapravo žensko i rođena je sa retkim genetskim poremećajem koje se zove kongenitalna adrenalna hiperplazija, stanje u kojem telo proizvodi previše muških hormona. To je dovelo do mešovitih genitalija i zbog toga su bebu doktori proglasili dečakom.

Iako su bebi dali ime Kenet, zbog ovog saznanja su joj nakon pet meseci nadenuli ime Makenzi i danas je izrasla u zdravu i lepu devojčicu

izvor. blic

Ostavljala je bebu samu u sobi kada je plakala i nije je tešila – evo kako je to uticalo na nju 10 godina kasnije

 

Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online