RODITELJI Dete Škorpija voli da se nosi i šta još …

0

U znaku Škorpije rađaju se deca izuzetne snage. Silne kalorije ćete utrošiti jureći ga i pokušavajući da ga spakujete u ćisto.

Majke koje imaju male Škorpione poznate su po jakim mišićima ruku, jer ova deca neobično vole da se nose. Mala Škorpija vrlo rano postaje svesna svoje snage. Kao beba uspeće pre druge dece da se sama ispravi uz ogradicu krevetca, zatim da prohoda, mada će to biti težak hod, ali kad prohoda, ponašaće se kao da je ceo svet njen.

Kukavice i slabici nisu iz njene priče , i ona ih neće voleti, čak će biti sposobna da ih maltretira dok ne ojačaju. Biće sklona da udara brata ili sestru koji plaču ako su pali. Škorpija kad padne retko plače, kad ga ušivaju na živo isto. A da ne pričamo o zubaru.

- Oglasi -

Sa druge strane, ovo dete posebno ima sklonost da štiti slabiju decu, i često se može ponašati kao glavni zaklon svoj deci. Poznato je da Škorpioni više “stradaju” zbog drugih ljudi, nego zbog sebe. Ovo su ekstra inteligentna i tvrdoglava deca, koja često ne podnose zabrane, ograničenja, i tad baš vole da rade u inat. Sama nekako sebi ispunjavaju hirove.

Sa ovim detetom je jako teško napraviti dogovor, a da ne pričamo o kompromisima. Oni se ljute posebno kad su kažnjeni. Nikad kad vam je loš dan, nemojte donositi odluku sa svojim detetom. Pustite da vas prođe, pa onda realnije pogledajte samu situaciju! U protivnom, dete će osetiti vašu trenutnu slabost kao razočarenje. U takvim trenucima ce posebno biti cinično i terati inat dok ne “poludite”. Šta god da kažete, on će vam kontrirati! Tada i ne pokušavajte da mu se približite ili ne daj Bože zagrlite ga. Sacekajte da ga prođe bes i polako uspostavite kontakt.

Deca Škorpije su poznate kao najodanija i najpoverljivija deca u Zodijaku, ona nikad ne otkrivaju tajne svojih roditelja. Jako štite prijatelje i čuvaju svoje stvari. Postaju posesivni vremenom, ali to moraju sami menjati. Deca posebno jake psihe.

Foto pixabay
Autor/Izvor astroluna

- Advertisement -

Komentara
Loading...