Roditelji iz Nove Pazove očekivali su blizance, a onda je i njih i lekare iznenadila Lenka REKORDERKA

0

Lenka Mijačić iz Nove Pazove postala je šampion odmah po dolasku na svet jer je na rođenju bila dugačka čak 65 centimetara, što je svrstava u prvih pet najdužih beba ikada rođenih u Srbiji.

Foto: Privatna arhivaU prodavnici su se smejali kada sam tražio veličinu 68 za tek rođenu bebu, priča tata Mladen

Mladen Mijačić (38), ponosni tata, kaže da su on i supruga Jelena (29) očekivali blizance jer je mamin stomak tokom trudnoće bio ogroman. Iznenadili su se kada im je lekar saopštio da je u stomaku samo jedna beba, ali je potvrda stigla 29. avgusta u porodilištu u Zemunu.

 – Ni supruga ni ja nismo preterano visoki, ja 188 centimetara, a Jelena 183. Ja imam dve sestre bliznakinje, moja supruga je bliznakinja, pa smo se nadali da ćemo i mi dobiti blizance, a onda nas je iznenadila Lenka. Prijatelji nisu verovali kada smo im rekli koliko je dugačka, ubeđivali su nas da smo pogrešno čuli, da je verovatno 56, a ne 65. Ja radim u Hitnoj pomoći i kada sam jednoj doktorki rekao kolika je beba, ni ona nije verovala sve dok joj nisam poslao fotografiju otpusne liste. Čak je i za doktore njena dužina kuriozitet – priča za “Blic” Mladen Mijačić.

Pre rođenja roditelji su znali pol deteta, pa su kupili svu neophodnu garderobu. Sve je bilo spremno za izlazak iz bolnice, ali će svečana garderoba za ovu posebnu priliku, namenjena Lenki, ipak obradovati neku drugu princezu. Dok je mama bila u porodilištu sa Lenkom, tata je ponovo morao u kupovinu.

- Oglasi -

– U prodavnici su se smejali kada sam tražio veličinu 68 za tek rođenu bebu, mislili su da se šalim. Lenka je odmah ušla u garderobu za bebe od tri do šest meseci, a svu odeću koju smo prethodno kupili poklonili smo prijateljima. Ona je sada još porasla, sada ima 67 centimetara i teška je šest kilograma. Baš juče smo bili na pregledu i tamo je bio dečak koji je rođen istog dana kada i Lenka, on je upola kraći. Razlika je baš velika i smešno izgleda kada se uporedi sa drugim bebama – objašnjava Mladen, koji se nada da ćerka neće biti košarkašica, već odbojkašica.

Carski rez bio jedina mogućnost

Foto: Privatna arhiva

BRAVO . NEVEROVATNO !!

izvor blic

- Advertisement -

Komentara
Loading...