Roditelji osuđeni za SMRT BEBE koju su HRANILI HELJDINIM MLEKOM

0

Sud je izrekao uslovnu kaznu na šest meseci zatvora jer nisu pružili primerenu negu malom Lukasu koji je umro sa samo sedam meseci.

Par je čvrsto verovao u nekonvencionalan način ishrane i hranili su bebu kao da ima netoleranciju na gluten i laktozu, iako je nije imala.

Molim vas da pažljivo ovo pročitate. Moj sin je umro jer je stavio komadić lista OVE BILJKE 🙁

Sud im je izrekao uslovnu kaznu na šest meseci zatvora jer nisu pružili primerenu negu malom Lukasu koji je umro sa samo sedam meseci. Organi su mu bili smanjeni na polovinu veličine, bez imalo masti okolo.

Sudija Mike Butstraen je rekao da je beba preminula zbog toga što joj je sistematski nuđena hrana koja ne odgovara tom uzrastu. Kao posledica neodgovarajuće ishrane, umro je pre tri godine sa nepuna četiri i po kilograma, samo kilogram više nego što je imao na rođenju. Zdrave bebe u početku napreduju u proseku 800 grama svakog meseca.

Ovaj slučaj je izazvao veliku raspravu u Belgiji o upotrebi alternativnih lekova i hrane i odgovornosti roditelja za zdravlje dece. Osuđeni par može da se žali, ali sud je napomenuo da im je izrečena najblaža moguća kazna, imajući u vidu da su već surovo kažnjeni činjenicom da nastavljaju da žive sa saznanjem da su odgovorni za smrt svog deteta.

Da li je moguće da niko nije uočio unutrašnju anomaliju kod moje bebe !!!

- Oglasi -

Par drži prodavnicu zdrave hrane i do krajnosti podržava alternativne načine ishrane, što su primenili i u ishrani svog novorođenčeta.

Iako bebi nije utvrđena netolerancija na laktozu ili gluten, roditelji su posumnjali da je Lukas ima, pa su eksperimentisali sa različitim zamenama, uključujući pirinač, kinou i mleko od heljde. Nisu se posavetovali s lekarom, pokazuje sudska dokumentacija. Umesto toga, slušali su preporuke kupaca u radnji i tražili savete na internetu, preneo je Independent.

APEL JEDNE MAJKE KOJA UPOZORAVA SVE RODITELJE: Nikad ne dajte deci ovaj lek, moju bebu je ubio!

Zagovornike veganske ishrane nerviraju ovakve priče i tvrde da veganstvo ne ubija ako se sprovodi na pravi način, već roditeljski nemar. Američka akademija za ishranu slaže se da je dobro isplanirana vegetarijanska ishrana dobra za bebe. Deci i majkama koje doje, a ne uzimaju mlečne proizvode ni jaja savetuju se suplementi vitamina B12, D, kalcijuma, gvožđa i da obavezno konsultuju stručnjake za ishranu.

Izvor: www.021.rs

JAKO POUČNA PRIČA : DA SAM MU DALA FLAŠICU MOJ SIN BI DANAS BIO ŽIV!”

 

Save

- Advertisement -

Komentara
Loading...