Roditelji, pazite se opasnosti koja vreba iz čarapice vaše bebe

0

Da li vam se ikad dogodilo da vaša beba neutešno plače, da ste sve probali da je smirite, ali da vam razlog plača i dalje nije poznat?

Skot i Džesika Voker, mama i tata iz Kanzasa, nedavno su se našli baš u takvoj situaciji.

APEL JEDNE MAJKE KOJA UPOZORAVA SVE RODITELJE: Nikad ne dajte deci ovaj lek, moju bebu je ubio!

Bračni par Voker bio je sa svojom petomesečnom ćerkom Moli na ručku kada je ona odjednom počela da plače. S obzirom da je malena devojčica bila sve uznemirenija, počela je da se i znoji, pa je mama Džesika odlučila da joj skine čarapice, a tada je i otkrila razlog njenog plača – devojčici se dlaka zamotala oko prsta toliko čvrsto da je krenula da joj seče kožu

- Oglasi -

Do ovoga dolazi ako se neka dlaka uvuče ispod bebine čarape i nekako se čvrsto umota oko prsta, a doktori ističu da se ovo može dogoditi kako na stopalima, tako i na prstima na rukama, ali i genitalijama.

“Nikada pre nisam video ništa slično, a ni čuo. Srećom, moja supruga je medicinska sestra, pa je znala šta da uradi”, izjavio je Skot za “Today.com”.

Skot je odlučio da na svom Fejsbuk profilu podeli ovo iskustvo, kako bi mladi roditelji među njegovim prijateljima znali da i njihovoj bebi ovako nešto može da se dogodi.

APEL RODITELJIMA : Tri bebe izgubile život zbog nepravilne upotrebe opreme

- Advertisement -

Komentara
Loading...