Saveti kako da vratite strast u brak posle porodjaja

Znate i same da kada ostanemo trudne da samo mislimo na bebu . Da bude dobro , da preguramo sve do kraja .
vratite-strast-posle-porodjaja
Seks postaje sve redji i pred kraj trudnoće više ga i ne bude. Patite i vi i partner ali želite samo najbolje za život koji je u vama. Posle dodje porodjaj i to prodjete , dodjete kući ali seks vam je na zadnjem mestu . Pored svega što  ste prošle na porodjaju, ujedno to je i veliki šok za ženu . Njeno telo je svašta pretrpelo i stvarno vam je poslednje na šta mislite da imate seks. Ali ne odričite se toga mi vam dajemo savete kako da vratite tu strast koju ste imali  pre nego što je došla baba .

- Oglasi -

Da li baš uvek treba sve da bude spontano ?

Spontanost je veoma važna kada je reč o seksu i romantici, ali nažalost nekada jednostavno nemate mogućnost da pratite svoja osećanja i trenutna raspoloženja i da čekate savršen momenat.

Iako vam možda zvuči bezveze da sa partnerom sa kojim živite dogovarate vreme za seks, nekada to i nije tako loše. U tom slučaju potrudite se da „podgrevate“ raspoloženje tokom čitavog dana tako što ćete partneru s vremena na vreme uputiti značajan pogled, namignuti mu, strasno ga poljubiti, a zašto da ne, na posao mu pošaljite mejl ili poruku kako jedva čekate da padne veče…

Ne zaboravite koliko su bliskost, romantika, ljubav i seks važni u braku, stoga učinite sve što je u vašoj moći da razmenjujete nežnosti kad god ste u mogućnosti.

Nemojte čekati veče za seks

Da biste sačuvali strast i uzbuđenje potrudite se da minimum jednom nedeljno uvedete neku novinu koja će rasplamsati strast i probuditi osećaj za avanturu kod oba partnera. Umesto izležavanja ispred televizora nakon ručka, vratite strast u vaš ljubavni život, pa neka recimo kratko strasno maženje bude uvertira za veče..

Posvetite partneru svaki slobodan momenat

Parovi se veoma često žale na seksualni život, a kao glavne probleme uglavnom ističu posao, brigu o deci, svakodnevni stres, umor, nervoza… Čak i kada imate želju, ponekad jednostavno nemate dovoljno vremena ili snage, jer nakon napornog dana jedva čekate da se domognete postelje.

Međutim, veoma je važno da se posvetite partneru i svaki slobodan trenutak iskoristite za romantične momente… S obzirom na to da ćete teško pored mnoštva obaveza moći da imate seksualni život kakav želite, uzmite stvari u svoje ruke i potrudite se da se dobro organizujete.

Najvažnije je da budete pozitivni. Nemojte razmišljati koliko ste umorni, neispavani, mrzovoljni, već mislite da kad god je to moguće u svakodnevne aktivnosti uključite još jednu, koja će vam sigurno dati elana za druge poslove.

PROČITAJTE JOŠ PUNO TOGA NA TEMU BRAK I PARTNERSTVO (OVDE)

 

Komentara
Loading...