Šest godina smo čekali da dobijemo dete, i sad kad smo ga dobili ubrzo smo ga izgubili

0

Nosila sam ga devet meseci ispod srca svoga sa strahom uvek da se nešto ne desi.

foto.privatna arhiva mame Petre

Molila sam se svakog dana da bude sve u redu. Dođem u porodilište dve nedelje pre sve u redu rodio se živ i zdrav. Nosim ožiljak carskog reza sa ponosom.

Dođemo doma uživam u svakom tvom pogledu voleo si moju crnu kosu najviše voleo si me gledati počeo se lagano smješkati. Slike je raznorazne volio stalno razgledavati. Veselje si nam donio i onda nas ostavio.

Doktori ne znaju šta mu se desilo ovo je strava i užas postoji mogućnost da je kolevka smrti najčešće kod dečaka. Bili smo na pregled kod pedijatra osetio mu je lagani šum na srcu rekao pričekati mesec dana i onda ćemo vidjeti dalje.

Dan pre njegove smrti odemo kod pedijatra kaže da je sve u redu da je dobro a bio je i prehladen NIKO NIJE REAGOVAO još ne daju u javnost kriju nešto. Ima li pravde?

Dobio je ESPUMISAN BABY kapi za probavu 25 kapi tri puta na dan dano mu je samo 25 kapi na 120ml u mleko u četiri ipo popodne samo jedanput ostalo je jeo bez kapi.sve u redu maleni živahan veseo volio se nositi razgledavao slike u devet sati navečer. Dam mu jesti dam mu čaja kako je patronažna sestra rekla malo je bio nemiran plakao je. Po noći obično je spavao celu noć.

Probudim se u dva sata ujutro pogledam u svoje detešce uhvatio me za prst skupa je bio samnom u krevetu mjesta je imao htio se držati za moj prst. Probudim se u 7ipo ujutro jer obično tada počinje jesti pomilujem ga po glavi hladno. Naglo se dignem iz kreveta uzmem u naručje hladan ko led krv iz nosa beživotno tijelo.

- Oglasi -

Najgori dan mog života vrisak se čuo na sav glas ja padam u šok. Pokušavali smo ga uz pomož hitne vratiti u život ali ništa. Hitna dolazi nisu mi ga uspjeli spasiti.

Da je moje jadno detešce spavalo kraj mene bez života tri sata zašto Bože moj zašto??? Šta se malenom desilo u ta tri sata niko ne zna!!! ŠtA je ovo kakvi su to doktori ima li uopšte milosti. Jadno moje maleno otišlo je ostavilo svoju mamu i tatu svoju porodicu.

Živim sada sa tom boli ne znam kako dalje bez svog anđelčića. Najgore je kad majka mora svoje dete da sahrani.Očajna sam bez svog malenog nemogu. ?????

Teška priča jako bolna a mama Petra je jedna lavica jer je smogla snage da ispriča  njenu tužnu priču za naš portal . 

autor priče .mama Petra

pripremila.urednica Sonja Milekić

izvor.devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava naš portal devet meseci ! Svako kopiranje i zloupotreba kažnjeno je zakonom ! Poštujte autora .

- Advertisement -

Komentara
Loading...