Otišla sam do radnje sa decom: Svi smo bili nervozni, a onda mi je prišla žena, zatražila mi mobilni i – ODRŽALA MI VELIKU LEKCIJU

0

Roditeljstvo je jedan od najvećih izazova sa kojim se suočavamo tokom života, a što je veći broj dece, i poteškoće proporcionalno rastu.

Foto: Jess Wolfe / Facebook

Roditelj mora da ima neizmerno strpljenja i to zna svako ko je makar jednom otišao sa detetom u prodavnicu. A zamislite da to radite svakog dana, i to sa četvoro dece.

Džes Vulf upravo to radi. Svakog dana ona ide u radnju praćena kvartetom koji ne prestaje da kuka, moli da mu se nešto kupi, trčkara, i radi sve ostale stvari koje radi svako dete.

 Njihovim pitanjima, primedbama i predlozima za kupovinu nikad kraja. Zato je Džes bila na ivici kada je usred svega toga u priču uletela i jedna žena i pitala je da li ima “one nove moderne telefone sa dobrom kamerom”.

Džes, već van sebe, misleći da u svoj toj gužvi žena želi da joj uzme telefon da bi se slikala, jedva uspeva da procedi da ima taj moderni telefon. A onda je usledila molba koju nije očekivala.

Zamolila me je da me slika sa klincima. U radnji. Sve zajedno. Rekla mi je kako se silno kaje što se ona sama nije svakodnevno slikala sa svojom decom, u tim najobičnijim momentima koji se dešavaju svakodnevno. I povrdila mi je da je put do radnje sa decom težak. Rekla mi je i da se moj rad i napor vrednuju. I rekla mi je da njoj svakako ne nedostaju teški dani, ali da umire od čežnje za onim slatkim momentima kada su i njeni klinci bili mali. I uvek ću sa pažnjom čuvati ovu sliku i sećati se pouke koju sam dobila uz nju – napisala je Džes nakon što je objavila fotografiju koja ima na stotine hiljada lajkova, šerova i komentara podrške.

preveli. portal zena.blic.rs

Izdrala se na malenog sina i otišla u krevet: Satima se vrtela, a onda je glas progovorio!

Ovaj tata svima nam je održao lekciju. I njegove reči treba dobro da zapamtimo

 

Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online