SLIKA, ALI I PORUKA UZ NJU, OČARALE SU SVET. Mislili su da tata na porođaju plače zato što je po prvi put video sina ALI…

0

Otkrio je PRAVI RAZLOG i ljudi mu APLAUDIRAJU.

Kada je po prvi put ugledao svog sina, otac je briznuo u plač. Svi su pretpostavili da plače zbog bebe, a onda je otkrio pravi razlog i ostavio ljude bez teksta.

Kristi Perez iz Teksasa već dugo se bavi profesionalnom fotografijom, i specijalizovala se za slike sa porođaja. Poslednji u nizu serijala njenih fotografija izazvao je najviše pažnje.

U centru pažnje je otac koji je prisustvovao samom porođaju, a kada se sve okončalo kako treba, lio je suze radosnice – ne zbog deteta, već suze olakšanja jer su muke njegove žene okončane.

Naime, mama koja se porađala, kako izveštava sama Kristi, patila je od stanja Hyperemesis gravidarum, stanja tokom trudnoće u toku kojeg dolazi do intenzivnih mučnina, povraćanja, mršavljenja i poremećaja nivoa elektrolita u telu. U težim slučajevima, ovo stanje zahteva i hospitalizaciju. Ovo stanje, inače, mučilo je i Kejt Midlton u njenoj trudnoći.

Bespomoćno je posmatrao svoju ženu kako povraća bez prestanka više od 285 dana. Svedočio je njenom rapidnom gubljenju kilograma – smršala je 15 kilograma koje nikako nije mogla da zadrži. Četiri puta bila je hospitolizovana zbog dehidracije. Jeo je nebrojeno puta ispred kuće jer bi svaka naznaka mirisa hrane njegovu ženu navodila na povraćanj

Posle mnogo meseci u kojima se trudio da bude uz nju što je više moguće, bio je tu i za vreme porođaja.

- Oglasi -

Rekla sam mu da sam ga uhvatila kada je zaplakao kada je prvi put video sina, i odgovorio mi je da to nije razlog zbog kojeg je plakao.

Zapanjena, pitala sam ga šta ga je onda navelo na plač.

Opet je zasuzio i rekao: „Ovo je prvi put u poslednjih 10 meseci da sam video svoju ženu nasmejanu“.

Muškarci, shvatite koliko je snažna moć vaše empatije.

Svim majkama koje su prolazile i prolaze kroz teške trudnoće a i dalje nalaze način da se smeše…hvala što prolazite kroz takvu žrtvu da biste donele još jedan dragocen život na svet. To nije nimalo lak podvig – poručila je na kraju Kristi.

Pa ja sam se naježila probajte a da bar jednu suzu ne pustite !

lovewhatmatters.com

PROČITAJTE JOŠ I …

- Advertisement -

Komentara
Loading...