Zabavite se : Najčešći snovi trudnica i njihova značenja

0

Iako mnoge buduće mame uglavnom sanjaju svoj porođaj, snovi trudnica mogu biti veoma intenzivni, prepuni boja i događaja

trudnice i snovi

Sigurno ste se pitali koje je značenje sinoćnjeg sna koji vam ne izlazi iz glave. Pogledajte naš spisak, možda baš i svoj san pronađete.

Snovi o polu deteta
Snovi nisu kristalne kugle i neće vam otkriti pol vašeg deteta, ali će vam otkriti da li priželjkujete devojčicu ili dečaka, bez obzira na to što govorite da vam je potpuno svejedno.

Snovi o začeću
Snovi o začeću česti su u prvom tromesečju trudnoće. Ponekad bebe u snovima budu metaforički zamenjene životinjama. Podsvesno se na taj način pripremate na zaštitu svog potomstva.

Snovi o rođenju
Žene u trećem tromesečju češće sanjaju sam čin porođaja. Nemojte se začuditi ako snovi budu potpuno nerealni, na primer da dete samo izviri ispod haljine. Ovi snove znače da vaše uzbuđenje raste i polako gubite kontrolu nad planiranjem dolaska deteta.

- Oglasi -

Snovi o rađanju životinja ili objekata
Iako većina žena smatra kako je san o rađanju životinja bizaran i upućuje na deformaciju, upravo je suprotno. Životinje i objekti česta su metafora za bebu koju nosite.

Snovi o zarobljenosti
Trudnice često znaju da sanjaju da su zarobljene ili potopljene u vodi, čime se zapravo identifikuju sa bebom u materici.

 Sanjate da ste dete negde zaboravili
Teskoba u trudnoći može da rezultira ovakvim snovima da ste dete negde zaboravili i tek nakon dužeg vremena to primetili. Oni znače da odgovornost koju osećate prema detetu raste.
Sanjate fizičke povrede vas ili deteta
Svaka žena prolazi kroz razdoblje straha i nesigurnosti zbog promena koje je očekuju nakon porođaja. Dobra vest je da ovakvi snovi podstiču žene pre porođaja na razmišljanje o tome kako reagovatii u ekstremnim situacijama i tako smanjuju opasnost od postporođajne depresije.
izvor:index.hr

- Advertisement -

Komentara
Loading...