Šta je to Telemedicina?

Telemedicina predstavlja upotrebu savremenih tehnologija koje omogućavaju pružanje zdravstvene zaštite na daljinu, čime pacijent dobija pristup najkvalitetnijim lekarima iz udobnosti svog doma.

Ova vrsta usluge je posebno pogodna osobama iz udaljenih krajeva kojima je pristup kvalitetnoj medicinskoj usluzi težak i skup.
VisMedic platforma omogućava usluge telemedicine korišćenjem svima dostupne opreme – računara, web kamere i pristupa Internetu. Upotrebom VisMedic servisa za telemedicinu pacijent može dobiti sekundarno lekarsko mišljenje ili se savetovati sa lekarima iz najboljih klinika u zemlji, uz njihovu potpunu posvećenost, jednostavno i brzo.

Kako funkcioniše

REGISTRUJTE SE

Naša internet platforma za telemedicinu omogućava pacijentima video konsultaciju sa lekarima u svako doba, bilo samo informativno zbog potrebnog saveta ili sekundarnog mišljenja. Pacijentima su na raspolaganju najbolji lekari, iz svih oblasti medicine.

PRONAĐITE LEKARA

Korišćenjem naprednog sistema pretrage pronađite lekara koji Vam je potreban. Našu bazu možete pretraživati po specijalizaciji, subspecijalizaciji, imenu i prezimenu lekara, ustanovi u kojoj rade, slobodnim terminima i drugim kriterijumima. Pored toga, imate mogućnost da izaberete jezik na kom želite da održite konsultaciju.

ZAKAŽITE TERMIN KONSULTACIJA

Nakon što ste pronašli lekara koji Vam odgovara, izaberite najzgodniji termin, u skladu sa Vašim slobodnim vremenom.

KONSULTUJTE LEKARA

Nakon izvršene uplate, primićete email sa potvrdom rezervacije termina i linkom ka virtuelnoj sobi za konsultaciju. Link će Vam, takođe, biti dostupan i na stranici Vašeg VisMedic profila, pod opcijom „Zakazane konsultacije“. U zakazano vreme biće uspostavljena direktna video veza sa odabranim lekarom.

Komentara
Loading...