Šta na slici NIJE porodica? Odgovor će otkriti mnogo toga o tebi!

0

Znaš li kako doživljavaš porodicu i šta je za tebe zapravo pravo porodično okruženje? Ovaj test će otkriti kako gledaš na sve to.

Pitanje je jednostavno: pogledaj fotografiju ispod i izaberi par sa detetom koji vam ne izgleda kao porodica. Kada si izabrala, nastavi da čitaš kako bi otkrila šta tvoj izbor govori o tebi.

Odabrala si 1

Nisi mnogo porodična osoba i možda si odrastala bez očinske figure. Kao što primećuješ, tata izgleda kao da ga baš briga, a majka drži dete podalje od oca. Voliš da pomažeš drugima i da doprinosiš pozitivnim promenama kod drugih ljudi, ali nisi baš sigurna šta je porodica.

- Oglasi -

Odabrala si 2

Prava si porodična osoba, svesna važnosti porodice i ona ti je prioritet. Roditelji na slici su fokusirani više na sebe, žena nosi mini suknjum a otac ih ignoriše. Veruješ u jaku i stabilnu vezu, brak pun ljubavi i srećno okruženje za sve članove porodice.

Odabrala si 3

Ova slika pokazuje srećnu porodicu punu ljubavi, dvoje roditelja koji vole i brinu o svom detetu. Ako misliš da je ova porodica lažna, možda imaš traumatičnu psihološku bolest, kao rezultat življenja u disfunkcionalnoj porodici. Ako je jedan tvoj roditelj bio alkoholičar, koristio droge ili patio od mentalnih bolesti, tvoj um može da prepozna takvu sliku kao porodicu.

PROVERITE I ,,,

- Advertisement -

Komentara
Loading...