Strelac SREĆAN, Devica ZADOVOLJNA- Horoskop za 16. JUN je tu, pogledajte šta možete da očekujete

Bik umoran

0

Horoskop za 16. JUN je tu, pogledajte šta možete da očekujete

Ovan

Posao: Sveže ideje koje se očekuju naročito u vezi potpuno novih tehničkih detalja važnih za ostvarenje poslovnih ciljeva pokušajte realizovati, ili napraviti bar startne korake, samo nemojte dozvoliti velikoj nervozi da sve napore obezvredi.

Ljubav: Potencijalno ljubavno iskušanje očekuje vas danas baš u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Bik

Posao: Može reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu. Uz to ide i korektna saradnja sa najbližima u okruženju.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

 

Blizanci

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Blizance i ovog četvrtka gde vam više faktora formalno-tehničke prirode može usporiti realizaciju započetog.

Ljubav: Flert i neobavezno ćaskanje bez nekih posebnih očekivanja realni su domet dešavanja na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Rak

Posao: Opušten dan u sferi posla je pred većinom Rakova gde se očekuje da svoje prioritetne zadatke odradite profesionalno i odgovorno.

Ljubav: Budite svoji, iskreni u svojim namerama i ne obraćajte pažnju na prazne priče koje bi danas mogle da dopru od strane osoba koje vam nisu baš naklonjene.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, respiratorne tegobe.

horoskop
Pexels

Lav

Posao: Biće potrebno da primenite nove tehnike bazirane na taktiziranju i korišćenju raznih pomagala, počev od ljudskih pa do tehnički ukoliko želite da bez većih komplikacija izađete na kraj sa brojnim izazovima koji vam se mogu nametnuti.

Ljubav: Bez nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

Devica

Posao: Potencijalna razmimoilaženja sa saradnicima u segmentu organizacije i plana realizacije profesionalnih obaveza zahtevaće od vas fleksibilniji pristup.

Ljubav: Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lepo da se malo potrudite jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

 

Vaga

Posao: Nemojte se plašiti da neku od svojih ideja obelodanite, ali budite strpljivi i taktični, odnosno ne odustajte već na prvoj prepreci, jer postoje realni izgledi da naiđete na nerazumevanje ostalih u poslovnom okruženju.

Ljubav: Relativno miran dan bez nekih kapitalnih dešavanja očekuje vas na ljubavnom planu, a to će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja za tipične Škorpije uz mogućnost da vam iskrsne i neki novi poslovni dogovor.

Ljubav: Nije loš da da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti, prijalo bi vam opuštanje od nagomilanog stresa.

Zdravlje: Prokontrolišite rad endokrinog sistema.

 

Strelac

Posao: Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju.

Ljubav: Budite za nijansu realniji, ne dozvolite da vas suviše zapljusne strast i dovede u komplikovanu situaciju.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

 

Jarac

Posao: Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energiju kako biste se mogli na vreme izboriti i adekvatno prilagoditi nametnutim izazovima.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe u vidu nekog poklončića.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Vodolija

Posao: Povoljan je dan za realizaciju započetih projekata, novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika.

Ljubav: Potrudite se da ne zanemarite osećanja druge strane, dovoljno je da se posvetite sa malo više pažnje i sve će biti u redu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Ribe

Posao: Posebnu pažnju Ribe bi danas trebalo da obrate kada su u pitanju neke formalnosti i papirologija, kako bi izbegli potencijalno skupo plaćanje penala.

Ljubav: Predstavnici ovog znaka mogu očekivati prijatno iznenađenje od strane osobe koju već duže vreme simpatišu, pa evo prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Foto Pexels
Komentara
Loading...
where can i buy ivermectin over the counter buy ivermectin online