I nakon kiše nam je došlo sunce

Draga moja pratim vas neko vrijeme moja priča je duga ima i puno tužnog sadržaja .

14215419_10208719851051370_478572462_o

foto. pivatna arhiva naše čitateljke

- Oglasi -

Prije 9 god se udala i naravno nako par mijeseci očekuješ novost i tako mijesec po mijesec ništa. Išli doktoru kad ono tužna vijest ,ne može prirodnim putem samo vijestačkom oplodnjom .Nakon svih pretraga nalaza i svega zakažu nam termin za prvu  oplodnju i ostanem trudna. Niko nije bio sretniji od nas ,da bi na žalost ta sreća kratko trajala u 21 sedici izgubim svoje bebe .. Ali da kažem sve smo to ja i moj muž sami prevazišli sami . Naravno imala sam jetrvu ,djevera svekrvu i svekra blizu nas nakon gubitka beba svi su se udaljili od nas kao da smo stranci i nedo bog ljudožderi .

Patnja i bol su nas svaki dan pratili kada je došao dan da se bebe pokopaju imala sam osjećaj da će srce iz grudi da mi pukne Morali smo dalje borili se za još koju oplodnju i skupljali snagu za dalje poraze jer nakon te oplodnje nije ni jedna uspjela .I napokon ja kažem svom suprugu ja više nemam snage a ni para da se stim borimo nismo ni prvi a ni posljednji šta ćes valjda takav nam je grah pao.

ALI SUNCE JE DOŠLO

E sad lijepi dio nakon samo 5 mijeseci otakako smo sve otkazali ja saznam da sam u drugom stanju naravno presretna ushićena nemam riječi osjećaja bilo je i straha naravno kako šta hoće li može li i bilo je naravno patnje tih 35 sedmica bila je ričicna trudnoća jako niska sve sam morala ležat .Opet moj muž I ja sami i hvala bogu uspijeli .line9

Rodio se mali princ živ i zdrav danas imamo 19 mijeseci i uživamo u svakom našem uspijehu jer nam ne može niko reći da ti nije bilo nas hahaha mi smo preponosni jedno na drugo ..

PORUKA ZA BUDUĆE MAME : Nikada ne odustajte , nakon svake kiše dodje sunce ??

Super ste samo tako nastavite veliki pozzz

Veliko hvala mojoj čitateljki na priči i njenom malom princu želi divno i bezbrižno detinjstvo :*

autor priče . anonimna mama

izvor. devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

Pročitajte i ove priče

Save

Save

Komentara
Loading...