„Nije svaki porodjaj težak i nisu svi ginekolozi loši „

0

Evo i moje priče o porodjaju.

13933491_10210708246492070_809772496_n

Foto  . privatna arhiva naše čitateljke

E ovako, Nakon 2 godine pokušaja da ostanem u drugom stanju, uspjela sam.. pojavio se i moj plusić. Prvih 5 mjeseci je prošlo super, bez mučnina i povraćanja, posle  je krenulo mirovanje, beba se spustila nisko, pa fali plodove vode, pa na kraju posteljica zrela u 37 tjednu. Doktorica mi objasni šta i kako i kaže sačekat ćemo još koji dan.. i tako doguram do 39. tjedna.

U 39 tjednu odluči da me porodi, zbog posteljice.. meni prva beba malo me strah, ali eto, šta je tu je. Dodjem ujutru u 7h u bolnicu kada mi je i rekla, stavi mi gel za otvaranje i ležanje. I tako do 13h ništa, u 13h me pregleda, 2 prsta otvorena ( Toliko sam bila otvorena kad sam došla u bolnicu. )

Kaže mi sestra šetaj malo, da se otvoriš prije, ja šetam, šetam, ništa.. nikakvih bolova.. a žene jedna po jedna se poradjaju. u 17h me pregleda, kaže super 4 prsta otvorena.. Uključi mi indukciju, nakon sat vremena, ne otvaram se više, niti imam bolova. Probuši mi vodenjak, i u 18h kreću bolovi, ustanem da šetam da bi što prije završila, slušam babicu i doktoricu..

STIGLA JE MOJA SREĆA

U 19h na svijet dolazi moja dugooćekivana princeza. Teška 2.850 i 51 duga. Niko srećniji od mene.. Za moju doktoricu i babicu imam samo riječi hvale. Imala super porodjaj, i prošla sa samo 2 konca, oporavak takodje brz, a sada uživamo sa našom malenom pahuljicom.line9

PORUKA ZA BUDUĆE MAME

Želim svim mamama ovakav porodjaj i ovako dobru babicu i doktoricu. Ipak nisu svi doktori loši, samo treba lijepo izabrati.

- Oglasi -

HVALA NAŠOJ ČITATELJKI ŠTO JE PODELILA NJENU PRIČU SA NAMA :*

autor priče . anonimna mama

izvor.devetmeseci.net

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA !!

Drugi su čitali i ove priče

Naša kruna ljubavi na Dan zaljubljenih”

PRIČA MAME JOVANE : Najsrećniji dan

ISKUSTVO MAME TATJANE :To je bio porođaj koji je trajao sve ukupno sat vremena!

 

Save

Save

- Advertisement -

Komentara
Loading...