Svako dete je KARMA svojih roditelja, NIŠTA NIJE SLUČAJNO: Dobro pročitajte i shvatićete!

0

Dete je kao mašina koja vas gura napred i kada nemate snage, koja vam pokazuje za šta ste sve spremni, a toga niste ni bili svesni

Svaka osoba dolazi na ovaj svet sa specijalnom, jedinstvenom misijom. Dok živi svoj životni put, osoba ispunjava svoju misiju, ali i utiče na život svojih roditelja.

Da, taj mali čovek dolazi da vas nauči toliko toga. On će vas vratiti na pravi put. Ojačati vas. Dolazak deteta će vam radikalno i zauvek promeniti život.

Sa druge strane, roditelji su skloni da dete, odnosno njegovu ličnost ili ponašanje, vide kao „svoj krst“, kaznu za nešto što su radili u mladosti, umesto da cene sve ono lepo što potomstvo donosi.

Ako star čovek iskreno sagleda svoj život i analizira ga, sigurno će videti sve uspehe i pobede koje nikada ne bi postigao da nije imao dete, bilo da je u pitanju promena rđavog karaktera ili uspeh u karijeri na koji ga je motivisalo dete, ili nešto treće.

Dete je kao mašina koja vas gura napred i kada nemate snage, koja vam pokazuje za šta ste sve spremni, a toga niste ni bili svesni. Koliko ljubazni, strpljivi i nesebični umete da budete.

Deca često roditeljima otvaraju nove poglede na život. Kada bi roditelj bolje razmislio i saslušao, verovatno bi shvatio da je dete u pravu.

Razmislite – koliko ste mudriji postali kad ste se ostvarili kao roditelj?

Ako vaše dete više ne živi sa vama, ako je vaš odnos poljuljan, razmislite gde ste napravili grešku, šta niste saslušali, šta niste razumeli. Nikad nije kasno da razumete.

Ako imate bolesno dete, to je lekcija života koja će vas učiniti jačim. Učiti vas da uživate u životu, u svakom danu, šta god da se dešava. Da vidite sreću u najmanjim stvarima. Takvo dete je poseban dar. S božjom pomoću, ono će ozdraviti i zajedno ćete uživati u plodovima najvažnije lekcije koju ste naučili.

 

BONUS TEKST 

Negativne karmičke bolesti

Ako ste u prošlim životima činili ružne stvari, karma u sadašnjem životu biće negativna. U ovom slučaju ona je velika prepreka koja će vas spečavati u svemu, uključujući i duhovni razvoj. Karma će vam „staviti“ tamne naočare da ne biste videli svetlo, ni rešenje svojih problema. U najvećem broju slučajeva, negativna karma najviše se ispoljava u negativnoj interakciji sa drugim ljudima.

Kada govorimo o negativnoj karmi, ljudski faktor nikad ne sme biti isključen. Na primer, ako ste u nekom od prošlih života uradili nešto loše voljenoj osobi i osećali ste krivicu do kraja a niste se izvinili, u ovom životu verovatno imate stalnu potrebu da se izvinjavate svima za sve što se dešava, čak i ako nije vaša krivica. Razlog tome je činjenica da su tokom reinkarnacije želja za savršenstvom i krivica postale sastavni deo vaše duše i da su ušle u vašu podsvest.

Ovo je možda veliko iznenađenje, ali karmičke bolesti nisu nužno izazvane lošim delima iz prošlih života; možda niste bili zloća, već žrtva nekog zlog čoveka. Na primer, ako ste bili žrtva voljene osobe, navika sakrivanja osećanja može se preneti na sledeći život, u kojem zbog toga dolazi do napada panike i depresije, koji mogu da rezultiraju hroničnim bolestima, naročito nervnog sistema.

Karmičke bolesti pasivnosti

Neke do karmički bolesti ne javljaju se zbog dela iz prošlih života, već zbog sasvim suprotnog – pasivnosti, odnosno ne činjenja bilo čega.

Prihvatanje uloge pasivnog posmatrača (videli ste da se dešavaju ružne stvari, a niste učinili ništa da to promenite a mogli ste), može rezultirati kratkovidošću u sadašnjem životu. Razlog tome jeste što posmatranje ružnih stvari u kombinaciji sa pasivnošću dovodi to toga da su vađe oči nakupile puno negativnih vibracija. Te vibracije pretvaraju se u karmu nepravde, koja će vas pratiti u sledećem životu.

Karmičke bolesti mogu se javiti u bilo kojem periodu vašeg života i njihov efekat može biti ekstreman i veoma negativan.

izvor..kurir.rs

 

Komentara
Loading...