Sve ih podjednako volimo: Bračni par proslavio rođenje stotog unučeta (VIDEO)

Prilikom porodičnih okupljanja, Zenglerovi iznajmuljuju crkvenu salu i pripremaju najmanje 10 ćurki kako bi sve nahranili. Evo njihove neobične i lepe priče…

 Screenshot_18FOTO.youtube.com

Rut i Lio Zenger iz Ilionisa imaju jedno čukunuče, 45 praunučića i 53 unučića, a broj su zaokružili na 100 kada su osmog aprila proslavili rođenje malenog Džekstona.

Njih dvoje su u braku 59 godina i imaju 12 dece, od kojih je najmlađe, 31-godišnji Džo, već po rođenju imao 10 bratanaca, odnosno sestrića.

Većina njihove velike porodice i dalje živi u blizini Kvinsija (Ilionis), gde je Lio vlasnik agencije za nekretnine u kojoj su zaposleni njegovi najmiliji.

Svi zajedno proslavljaju sve velike praznike – Dan zahvalnosti, Božić, Uskrs – ali, s obzirom da ih je puno, moraju da iznajmljuju hol crkve kako bi svi stali.

“Kad se sastajemo moramo da uzmemo 20 kilograma šunke i 10 ćurki kako bi bilo dovoljno”, kažu Zangerovi kroz smeh. “Jako smo bliski i svi se zaista volimo. Ne možemo da se požalimo, svi praunuci nas poznaju, a i mi njih sve znamo poimence”, dodaje Rut Zenger.

E OVO SU NAJBOGATIJI LJUDI . OVO JE BOGASTVO NAJVEĆE

POGLEDAJTE VIDEO
engel-love

Komentara
Loading...