Taj period je za mene bio baš bolan. Svaki dan sam plakala i molila Boga da mi olakša.

Udala sam se prije dvije godine. Muž i ja nismo odmah razmišljali o bebi, ali omaklo se.

privatna arhiva . mame Sabine

Dvije crtice na testu su ispunile moj život. Bila sam stvarno presretna. Iako su mi svi govorili da se ne radujem puno ja se nisam mogla kontrolosati. Sa mužem odem kod njegove rodbine u Austriju i tamo sam pomagala njegovoj tetki oko kućanih poslova, naravno nisam ništa radila teško.

A onda velika tuga 🙁 

Jednu noć me probudi blagi bol u stomaku ali mislila sam da je to normalno, to jutro sam se probudila u lokvi krvi. Plač, tuga, nevjerica. Znala sam da sam izgubila bebu. Odem u obližnju bolnicu. Pregleda me doktorka i na njemački je pricala sa tetkom., ja nisam ništa razumela osim njihovih pogleda. Znala sam da moje bebe nema.

Tu dobijem neke tablete i nakon što sam ih popila dobila sam još obilnije krvarenje. Ni dan danas ne znam zašto, niko mi nije ništa objasnio. Nakon par dana vratim se u Bosnu. Taj period je za mene bio baš bolan. Svaki dan sam plakala i molila Boga da mi olakša.

Opet me je Bog pogledao 

Nakon nepuna dva mjeseca osjetim mučninu, potrebu za smokijem i mandarinama koje inače nikad prije nisam volela. Nisam ni sumnjala na trudnoću zato što sam za ta dva mjeseca samo dva put imala odnos i čuvali smo se, naravno.

Kupim test kad ono “+”. Kupim jos jedan test kad ono oper “+”. Tad se nisam puno radovala jer sam mislila da je greška. Odem doktoru i doktorica mi potvrdi trudnoću ali me opet šalje da radim neki nalaz i vaginalni bris. Nalazi super. Bris pokaže neku bakteriju. Prepiše mi utrogestan i nakon 15 dana da ponovim bris. Bris opet pokaže neku bakteriju.

A onda reči doktorke opet su me ubile 

Doktorica me gleda i govori kao da je i prva beba otišla zbog bakterije i preporučuje abortus. Tad mi se svijet po drugi put srušio. Ni sama ne znam kako sam izašla iz ordinacije. Zovem muža, dodje po mene i odemo u privatnu bolnicu. Tu me dočeka prijatno osoblje i jedan stariji ginekolog.

Ali tražim drugo mišljenje 

Kada je uzeo moje nalaze briseva i kada sam mu rekla da mi predlažu abortus doktor se samo glasno nasmija, pogleda me i reče “JEL ONA NORMALNA”, mislio je na doktoricu koja mi je predložila abortus. I on mi prepiše utrogestan i folnu kiselinu.

Rodio se moj princ 

Moja trudnoća je do kraja tekla u najboljem redu i 13.07. u 23:45h na svijet donesem mog Kenana 52 cm dugog i 3,350 teškog.
Moje sunce sada ima 7,5 mjeseci i sasvim je zdrav. Još uvijek sisa i lijepo napreduje.

PORUKA ZA BUDUĆE MAME

Hoću svakoj mami da poručim da ne odustaje i da uvijek potraži mišljenje drugog doktora.

Prava lavica bravo !! Tako je nikade ne ostajte na jednom mišljenju lekara uvek potražite drugo ako se radi o životu vaše bebe ili bebe u stomaku !! Divno i bezbrižno detinjstvo želim malom Kenanu :* a mami da mu rodi seku ili batu 😉 

PROČITAJTE I OVE PRIČE I ONE SU OSVOJILE MNOGA SRCA 

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Komentara
Loading...