TATA NA PORODJAJU :SAD TE BOLI MALO KASNIJE NEĆE JER ĆEMO UGLEDATI NAŠU BEBU.

0

Kako se bližio porodjaj bila sam strašno nervozna.

roditelji

Nije bio prvi jer već imam ćerkicu od 9god ali opet, znala sam šta me čeka. Bolovi, pa onaj što, babice….. Užaš. Strah je tu, ali prelazim termin koji je bio 1.marta.Došla je nedelja 6 mart.
Usledile su kontrakcije, ali ne i bol. Dobila sam gušenje i odmah se javila lekaru koji je reko SPREMNA SI ZA PORODJAJ, OTVORENA SI VIŠE OD OD 6 PRSTA. E, tek tad je usledila panika. Suprug se nećkao hoće li prisustvovati neće li, hoće neće hoće…… I ušo je u sobu. Posle par pregleda rečeno je da sam otvorena deset prsta i bolovi su počeli. Sa svakim bolom panika je rasla ali je bio prisutan i mir jer sam svo vreme držala supruga za ruku koji je govorio MOŽES TI TO, SAD TE BOLI MALO KASNIJE NEĆE JER ĆEMO UGLEDATI NAŠU BEBU. A čekali smo dečkića.
Medjutim koliko ja htela, nešto je kočilo. Kao da beba nije htela vani. Počela sam da se mučim, znojim…. Dolazilo mi je da kažem da vičem isecite meee vadite bebu umreću, ali u pomoć je priskočila babica koja je svom težinom legla na mom stomaku i malo po malo iiiiiiiii ČESTITAMO DOBILI STE SINA… Uhhhhh i sad drhtim od sreće. Kad sam ga ugledala, bio je najlepši dečkić koga su moje oči videle. Težak 4.500 dug 55cm.
Upravo to me izmučilo, bio je krupan bebac ali presladak, prelep ma najsladji. Najlepši trenutak u životu posle rodjenje ćerke naravno. I sve se izdrzi i svaki bol. Jer mi Mame istrpimo sve zarad naše dece. Za ovo se živi.PRESREĆNI SMO !!!!!! PONOSNA SAM NA SVOG SUPRUGA I SREĆNA ŠTO JE BIO UZ MENE KAD MI JE NAJVIŠE TREBAOline9

- Oglasi -

Hvala mami Mileni , tati Darku i bebici Danijelu :)) Želimo im svu sreću ovog sveta njih dvoje više nisu sami sada imaju najveće blago ovoga sveta . Sreću ne možeš da kupiš sreću moraš da rodiš :*

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI SAJT . POŠTUJTE AUTORA I FOTOGRAFIJE .

autor priče : mama Milena

izvor:devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...