TEST: Izaberite najsimpatičniju macu – Ona će vam otkriti poruku!

0

Mačka je svima draga i simpatična životinja, koja samom svojom pojavom popravlja ljudima raspoloženje. Tako je i sa ove tri mace…izaberite jednu i otkrijte svoju poruku

Jedan
Žuta mačka predstavlja individualnost. Iako je privržena, ne voli previše fizičke izlive ljubavi poput grljenja ili maženja. To bi se podsvesno moglo odnositi i na vašu osobnost, ne volite da vas se guši ili kontrolira u odnosima.

Ova vrsta mačke također se povezuje s lenjošću. Možda odgađate stvari koje trebate obaviti. Ako malo planirate unaprijed smanjit ćete stres u vašem životu.

Ova mačka ima šapu preko oka. Gledate li stvari iz svih perspektiva kako biste bolje razumjeli veću sliku? Ili gledate stvari samo iz jednog kuta?

Ako je ovo potonje, to je potvrda da će vam se početi otkrivati širi spektar perspektive kako bi dobili veću sliku. To će koristiti svim odnosima u vašem životu, posebno na poslu.

Dva

Siva maca ukazuje na prijateljsku, društvenu i pametnu osobnost. Vi ste orginalna osoba i imate sposobnost da sve što napravite bude izvorno, nikad ne kopirate ono što drugi rade, već sve činite na svoj način.

- Oglasi -

Ova mačka govori da ste društveni, više volite biti s porodicom ili s prijateljima, umjesto da budete sami.

Ovo može biti potvrda da je vrijeme za planiranje društvenog događaja kako bi se svi zajedno okupili i zabavili. Također može naznačiti da je vrijeme da usporite i živite u sadašnjosti.

Siva maca drži svoje šape na ušima. Slušate li da čujete ili samo slušate i čekate svoje vrijeme za repliku kada razgovarate s nekim? Također, možda se osjećate kao da vas drugi ne razumiju. Trebate razgovarati o tome kako biste bili sigurni da vaš partner ili član porodice razume vaše potrebe.

Tri
Tigrasta mačka govori da imate vrlo selektivnu paletu kada su u pitanju vaši prijatelji. Radije biste imali 1-3 dobra prijatelja koji su odani, umesto hrpe ljudi oko sebe koji su samo poznanici. Mačke s prugama mogu ponekad biti neugodne jer imaju vrlo osetljivu prirodu, to se može odnositi i na vašu osobnost.

Prugasta mačka može postati vrlo iritantna ako joj se uskrati ono što želi. Voli rutinu i obavlja iste aktivnosti u isto doba dana. To može biti potvrda da trebate izaći izvan vaše zone udobnosti i učiniti nešto potpuno neuobičajeno za vaš karakter kako biste vidjeli gdje vas to vodi.

To takođe može biti potvrda da je vreme za čišćenje stvari u vašem životu. Možda zadržavate stvari koje vam više nisu potrebne. Donirajte nekome kome je to potrebnije nego vama i to će vam pružiti osećaj zadovoljstva.

Ova mačka ima šapu preko usta. Govorite li svoje potrebe onima oko vas? Ili šutite kako bi održali mir? Ovo može biti vaša potvrda da je vreme da postavite neke jasne granice onima koji prelaze te granice. Govorite i dopustite da se vaš glas čuje. Ako govorite iz središta vašeg srca, verovatno će vas drugi čuti i shvatiti vaše potrebe

izvor .ozone.24.com

- Advertisement -

Komentara
Loading...