Traumatično iskustvo jedne mame: Moja beba se dva puta gušila zbog cucle varalice!

0

Mišljenja o tome da li je cucla varalica bezbedna i korisna su različita. Međutim, mama Kesi MekFaden je poput većine roditelja mislila da je pronašla savršen proizvod koji smiruje njenu bebu, sve dok se nije uverila u suprotno.

Maleni Rajder iz Severne Karoline umalo se nije ugušio zbog cucle varalice i to ne jednom, već dva puta.

Imao je samo dva meseca. Čula sam da se nešto dešava, uletela u sobu i zatekla strašan prizor – polomljena cucla mu se zaglavila u grlu i on se gušio”, kaže Rajderova mama Kesi.

Gumeni, odnosno, silikonski deo cucle je otpao i zapao u grlo malenog dečaka, ali zahvaljujući Kesinoj brzoj reakciji i Hajmlihovom zahvatu koji je primenila, sve se završilo dobro. “Ne mogu ni da pomislim šta bi se dogodilo da nisam ušla u sobu da proverim.”

APEL JEDNE MAME : PROVERITE SVAKO KINDER JAJE KOJE KUPITE DETETU EVO I ZAŠTO !!

- Oglasi -

Kesi je kontaktirala proizvođače koji su rekli da se tako nešto nikada pre nije dogodilo i poslali joj drugu cuclu. Misleći da je ovo bio zaista nesrećan slučaj, i da se neće ponoviti, Kesi je nastavila Rajderu da daje cuclu, sve dok se ponovo nije dogodila slična situacija.

“U jednom trenutku sam samo primetila da je počeo da se guši i da mu je nešto zaglavljeno u grlu, kada sam ugledala polomljen deo cucle na njegovom stomaku, sve mi je bilo jasno. Dva puta mi je već skraćen život od straha i sada sam definitivno sam sigurna da cuclu više nikada nećemo koristiti”, tvrdi Kesi.

Na žaslost, ovo nije jedinstven slučaj. Prema Komisiji za sigurnost potrošača, roditelji su prijavljivali probleme sa cuclama različitih proizvođača u više navrata, a uglavnom je bio u pitanju isti problem koji je imala i mama Kesi.

izvor

APEL RODITELJIMA : Tri bebe izgubile život zbog nepravilne upotrebe opreme

 

- Advertisement -

Komentara
Loading...