Trikovi sa skidanje bojica sa zidova

Jesu li vaši klinci okrečene bele zidove zamenili za slikarsko platno i sad ne znate šta da radite? Mi imamo nekoliko trikova koji će vam pomoći obrišete tragove bojica sa zidova.

deca

Soda bikarbona. Ako na vreme uočite trgaove bojica na zidovima bez problema ćete ih se rešiti uz pomoć sode bikarbone. Jednostavno na krpicu stavite malo sode bikarbone i istrljajte zaprljana mesta. Prema našim iskustvima bojice bi trebalo da se obrišu sa malo truda.

- Oglasi -

Pasta za zube. Uz pomoć bele paste za zube koja nije u obliku gela trebalo bi da obrišete bojice sa zida veoma efikasno. Stavite malo paste na zaprljana mesta pa lagano izribajte četkicom za zube. Pastu kasnije uklonite vlažnom krpicom.

Majonez. Ovaj ukusni dodatak jelima će pomoći da uklonite tragove bojica sa sveže okrečenih zidova. Nenesite majonez na mrlje, ostavite da se upije nekoliko minuta, a kasnije samo obrišite suvom krpom ili kuhinjskim ubrusom.

Gumica za brisanje. Probajte, ništa vas ne košta. Ako vam se pri ruci kad ugledate trag bojice na vašem čistom belom zidu nađe gumica za brisanje slobodno je pokušajte upotrebiti.

Sirće. Pored zidova klinci obožavaju da crtaju i boje po svojoj garderobi, a mrlje od bojica sa garderobe ćete bez problema ukloniti uz pomoć sirćeta. Jednostavno namočite zaprljanu grderobu u malo sirćeta pre nego je stavite u veš mašinu na pranje.

Kako vi izlazite na kraj sa mrljama od bojica po zidovima, garderobi i nameštaju?nb95

Komentara
Loading...