Trojke koje je ova majka donela na svet su potpuno zdrave i dobijene su prirodnim putem…a ona ih je ostavila :(

0

Neverovatna scena se odigrala u Rumuniji, gde je Dženeta Bente, siromašna majka, morala da ostavi novorođene trojke u bolnici jer nema novca da ih izdržava.

TROJKE – TWITTER

Dženeta već ima troje dece sa kojima živi u oronuloj kući na pereferiji, a ubrzo nakon što je dobila trojke, jednostavno je nestala iz bolnice, ostavivši ih medicinskim sestrama da se brinu za njih…

Nadam se da će ljudi shvatiti da ja jednostavno nemam mogućnosti da se staram o njima. Želim im da imaju lep život, onakav kakav im ja nikada ne bih mogla pružiti”, rekla je Bente.

- Oglasi -

Trojke koje je ova majka donela na svet su potpuno zdrave i dobijene su prirodnim putem. Rođene su prerano, ali to nije ugrozilo njihovo zdravlje.

Socijalne službe su odmah želele da udome ove devojčice, ali nisu mogli do ta urade bez majčinog pristanka, koja se tek nedavno pojavila u bolnici i potpisala sve dozvole za njihov smeštaj.

Bolnica u kojoj se Dženeta Bente porodila u Drobetu ima neslavnu reputaciju da je tu čak 25 beba napušteno samo ove godine.

“Roditelji ih obično ostavljaju zbog finansijskih razloga. Ovde je jako loš standard i većina stanovništva je siromašno, te nemaju mogućnosti da ih izdržavaju”, rekla je Aurelija Siresana koja radi kao socijalni radnik za zbrinjavanje dece.

Da li je osuđujete ? Šta bi vi uradili da ste na njenom mestu ! ISKRENO !

- Advertisement -

Komentara
Loading...