PRELEPA PRIČA :Draga “moja” zgodna trudna ženo, tebi i malom stvorenju koje nosiš, želim zdravlje i veselje

0

Znam da su mnogi filmovi pokušali dočarati trenutak kad to malo plavo telo izleti sestri u ruke.

CAFE(10)

Novo stvorenje koje, došavši iz vode, prvi put pokušava udahnuti. I prvi put vidi čudo od ljudi i neonskog svetla koje mu probija male oči. Ne mogu zamisliti šta bi to malo toplo stvorenje prvo pomislilo nego: “Mili Bože, jel to krajnja destinacija ili idemo još negde? Please, reci da je ovo drugo.” Na svu sreću ne zna malo zlato ništa o tome gde je rođen i što će sve u tom životu morati proći.

Naravno da je vera nešto potpuno lično i privatno, ali reći ću vam jedno. Siguran sam da je u trenucima kad žena rađa, kad svi u sobi čekaju prvi udah i plač, kad svi strepe hoće li sve biti u redu, kad čak i mamu na trenutak prestane da boli, siguran sam da je Bog tada najbliže.

Tu, kraj te sestre. Tu, leži pokraj te izmučene trudnice, kraj natečenog i krvavog tela drage i neustrašive žene koju će ta beba do kraja sveta zvati mamom. Voleo bih da mogu videti Boga koji s ovom trudnicom na plaži stoji do kolena u vodi, drži je na dlanu da se ne oklizne. Da zajedno dočekaju dan kad ona neće više biti samo žena. Dan, kad će postati mama. Draga “moja” zgodna trudna ženo, tebi i malom stvorenju koje nosiš, želim zdravlje i veselje. Summitima usprkos. A tati? Molim te čoveče, nemoj više da misliš na sebe. Budi jak i nemoj nikada zaboraviti da ceniš i ljubiš majku tvog deteta. OK?

dubrovackidnevnik.hr /

- Oglasi -

PODELITE I SA VAŠIM PRIJATELJIMA OVU DIVNU KRATKU PRIČU :* HVALA

Drugi su čitali i ovo

MAJKO, ZAŠTO PLAČEŠ? (čitanje 1 min, ljubav prema ženi večna)

Zbog čega sve moja supruga plače: Urnebesni spisak nasmejao ceo svet!

Supruga iznenađuje muža s prvom trudnoćom nakon 10 godina braka

 

Save

- Advertisement -

Komentara
Loading...