Trudnica je otišla kod lekara na kontrolu. Ono što je otkrio u njenom stomaku zapanjilo je nju, ali i čitav svet

0

Kejt Hil je pobila sve ono što smo znali o trudnoći. Tačnije, ostala je trudna sa drugim detetom dok je bila trudna! NEVEROVATNO MOŽDA DA ALI ISTINITO !!

Deluje vam nemoguće, pa i njoj je.

Kejt je 2006. godine lečila svoje policistične jajnike. Nije mogla da ostane u drugom stanju i zbog toga je pila hormonsku terapiju. A onda je saznala da je trudna. Njen suprug Piter i ona bili su presrećni. Međutim, nakon deset dana otišli kod lekara koji je ustanovio da Kejt nosi još jednu bebu, staru samo nekoliko dana. Čitav tim lekara je ostao bez teksta.

I tako je Kejt postala jedanaesti slučaj poznat lekarima, žena koja je ostala trudna dok je već bila trudna.

Kejt je nosila dve devojčice, jednoj je bio termin 20. decembar, a drugoj 30. decembar. Ipak, devojčice su rođene zajedno, carskom rezom i logično je da je mlađa bila manja. Imale su čak i različite krvne grupe.

- Oglasi -

Ali od čitave ove priče još je zanimljiviji detalj, da su Kejt i suprug imali samo jedan odnos. Dakle, jajna ćelija je oplođena prvi put, neposredno nakog odnosa, a druga jajna ćelija 10 dana posle. Što znači, da je spermatozoid u Kejt preživeo punih 10 dana.

Dakle, ako ste mislile da vam je trudnoća siguran način za sprečavanje nove trudnoće, prevariliste se. Makar se to desilo Kejt!

A.D.

Trudnici stomak bio pokriven modricama: Ultrazvuk otkrio zapanjujuću istinu!

Lekar je na porođaju pozvao oca: Brzo ovo slikaj, pred sobom vidiš ČUDO

ŽIVOT JE ČUDO: 7 godina nakon porođajne kome u Betaniji, prvi put videla ćerku

- Advertisement -

Komentara
Loading...