Trudnice, uz naše savete uživaćete i u devetom mesecu

Ako ste ušle u deveti mesec, evo šta sve možete da uradite dok “brojite sitno” do porođaja…

trudnice -uzivajte-i u devetom mesecu

* Izležavajte se bez griže savesti. Doručkujte, ručajte i večerajte u pidžami, zavaljeni u krevetu i gledajte omiljene serije i filmove. Iskoristite to što možete da leškarite po čitav dan bez obaveza, jer će se to brzo promeniti.

* Uživajte sa drugaricama. Ako ste aktivna i druželjubiva trudnica, nema razloga da u devetom mesecu odustanete od odlaska u kafić ili viđanja sa prijateljima. Pozovite ih da svrate, jer uskoro nećete imati vremena za druženje.

* Sakupite sve svoje fotografije sa trudničkim stomakom i napravite mini-album, koji će vam biti draga uspomena.

* Priredite sebi dan za ulepšavanje. Pozovite frizera, pedikira i manikira, isprobajte razne stilove šminkanja koje kasnije možete da primenite.

* Izvedite mamu na ručak i “pokupite” od nje sve mudrosti vezane za bebe, jer kada se porodite, a ona počne svakodnevno da dolazi i da vas savetuje šta da radite, nervozni i neispavani poželećete možda da je izbacite iz kuće.

* Verovatno ste se umorile od ravne obuće, koju nose gotovo sve trudnice, pa častite sebe parom cipela sa visokom potpeticom. Nema veze što sada ne možete da ih nosite, biće idealne kada ih obujete za mesec, dva, tri… Kilogrami će se istopiti, beba će biti veća, a vi ćete poželite da malo izađete iz kuće.

031

Komentara
Loading...