TRUDNIČKI HOROSKOP: Zvezde otkrivaju kakvo će vam dete biti

0

Iako puno toga zavisi od vaspitanja, mnogo toga kod ponašanja i karaktera deteta zavisi i od horoskopskog znaka u kome je vaše dete rođeno.

Evo šta zvezde imaju da vam kažu o vašem malom dečaku ili devojčici i šta vam savetuju u vezi njih.

Ovan

Ovo su prilično energična i znatiželjna deca koja jedva čekaju da istraže svet. Treba vam za njih mnogo strpljenja i živaca, ali će vas zato učiniti ponosnima. Odlične su vođe, ali zato idu glavom kroz zid.

Bik

Mali bikovi su tvrdoglavi i teško ćete promeniti njihovu volju. Vole dnevnu rutinu, a kada su razdražljivi najbolje je da budete smireni.

Blizanci

Ovo je kao da imate dvoje dece u jednoj osobi. Iako su po prirodi pričljiva, ova deca se često povlače u svoj svet i analiziraju ono što ih muči. Vrlo su inteligentna i analitična.

Rak

Deca rakovi su kao i odrasli, veoma osetljiva i emotivna pa se neretko povlače u sebe kako bi se emotivno zaštitila. Imaju čvrst oklop, ali ih grube reči lako povrede. Ona će vas bezuslovno voleti i biti vam podrška.

Lav

Lavići riču kao mali lavovi jer od malena imaju svoj stav i uvek će prigovoriti ako nešto ne štima. Obožavaju da budu broj jedan i da su uvek u pravu pa je s njima dosta teško. Treba im mnogo ljubavi i podrške da izrastu u pozitivnu i srećnu osobu.

Devica

- Oglasi -

Od malena teže savršenstvu i za njega naporno rade. Obično su vrlo uredne i brze u obavljanju zadataka i vole da pomažu roditeljima oko bilo čega. Vrlo su kritički nastrojene, posebno prema sebi, pa im neuspeh teško pada.

Vaga

Male vage su u potrazi za ravnotežom i skladom pa su vrlo osetljive na nepravdu i nepoštenje. Ne vole stroga roditeljska pravila, imaju urođen smisao za lepotu i obožavaju muziku. Nemojte ih sprečavati ako se žele baviti njome.

Škorpija

Imaju snažnu intuiciju i sposobnost da čitaju ljude, ali možda neće uvek znati šta im je na pameti. U njih ćete moći uvek da se pouzdate. A njihovo poštovanje treba zaslužiti.

Strelac

Ova deca su uvek nasmejana, optimistična i avanturistički nastrojena, pa će im prigovaranje zašto nisu češće kod kuće jako teško pasti. Vrlo su direktni pa će vam bez oklevanja reći šta misle.

Jarac

Jarčići su stare duše pa ćete se čuditi njihovoj preranoj zrelosti i ozbiljnosti. Upravo zbog toga oni vole da se druže sa starijom decom i odraslima. Ambiciozni su, marljivi, stabilni i dosledni. Njihova odlučnost je nepokolebljiva, ali su istovremeno i veoma tvrdoglava.

Vodolija

Oni imaju veliku potrebu za prostorom pa ćete sa njima voditi rat oko toga. Nisu emotivci iz razloga što ih emocije plaše i ne znaju kako da ih izraze, ali sa njima vam nikad neće biti dosadno.

Ribe

Ribice su mali emotivci i jako dobro osećaju druge ljude i njihove emocije. Oni su uglavnom pristojna i mirna deca s kojom roditelji nemaju problema, ali su veoma znatiželjna. Srce nose na dlanu od malih dana, a nešto najgore što možete da im napravite je da im kažete da su nesposobni.

izvor.telegraf.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...