Tuga do neba !! Mlada žena iz Užica umrla od gripa u osmom mesecu trudnoće!

0

Užice. – Tijana Gardić (29), trudnica iz Užica, koja je od posledica gripa 18. februara preminula u bolnici u Beogradu sahranjena je juče na groblju Sarića Osoje u Užicu. Tijana je, tvrde njeni prijatelji, bila u osmom mesecu trudnoće, zbog lošeg zdravstvenog stanja prebačena je u Beograd, ali, lekari na žalost nisu uspeli da spasu ni nju ni bebu.

Foto: Privatna arhiva

Još jedna Užičanka, Tanja Arsenijević, preminula je od posledica oboljevanja od gripa 12 dana ranije. Kako je novinarima ispričao njen suprug, ona je imala sve simptome gripa, u veoma teškom stanju primljena je u užičku bolnicu gde je posle dva dana preminula.

Ranije ovog meseca u Užicu je preminula žena stara 70 godina, a po podacima iz užičke bolnice jutros je na infektivnom odeljenju ove ustanove 51 pacijent sa simptomima sličnim gripu a petoro pacijanata koji su životno ugroženi su na intenzivnoj nezi.

Tijana je bila u osmom mesecu trudnoće i juče je sahranjena na gradskom groblju Sarića Osoje u Užicu.

- Oglasi -

– Kod nje se sve zakomplikovalo, pa su je hitno prebacili u bolnicu u Beograd. Međutim, kažu da je beba u stomaku već bila preminula, a nakon toga i ona – tvrde poznanici.

Prijatelji Tanje Arsenijević, kao i njen supurg, kažu da je ona imala sve simptome gripa. U veoma teškom stanju je primljena u užičku bolnicu, gde je posle dva dana preminula.

– Ona je u bolnicu došla u jako lošem stanju i odmah je stavljena na veštačka pluća. Međutim, nije preživela. Kod nje nije rađena analiza na prisustvo virusa gripa – nezvanično navode u užičkoj bolnici.

– Skoro je počela da radi u jednoj firmi i išla je na posao sa temperaturom. Ona i njena porodica nisu bili u nekoj finansijskoj situaciji jer je muž skoro operisan i ne radi, a imaju ćerkicu koja ide u prvi razred. Nije htela na bolovanje jer je znala da će joj plata, ako to uradi, biti znatno manja. U međuvremenu je išla kod lekara i oni su joj rekli da dođe u bolnicu da leži jer su joj pluća bila u lošem stanju. Međutim, ona nije htela zbog posla. Kad je bolest potpuno savladala, tada je otišla u bolnicu ali je bilo kasno – kažu Tanjini prijatelji.

Telegraf.rs i kurir.rs

TUGA : STRAVIČNA SMRT PORODILJE U BOLNICI!

- Advertisement -

Komentara
Loading...