Krevetac je ostao prazan : Od velike radosti do neočekivane tuge

0

Evo ovako ću početi

, Image: 47922705, License: Rights-managed, Restrictions: A minimum fee will apply for licensing exclusively.  Please contact your Corbis Account Representative. Not available for use in Corbis Merchandise., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Corbis

Cjeli život sam žudila da imam bebicu udala sam se rano sa 19 to je bilo moje prvo djete ,trudnoća je bila mučna nizak pritisak infuzije povraćanje baš baš mučno.

Redovno sam išla na ultrazvuke sve privatni pregledi,sve je bilo super djevojčica napredovala. Medjutim u 7 mj trudnoće počela sam se otvarat prije vremena ostavili su me do 9 meseca da mirujem u bolnici da nebi bio prijevremeni porod.Dok sam ležala svašta sam se nagledala što bi rekli za izludit.Mirovanje strogo punih mjesec dana..

Ušla sam u 37 sedm kad je porod počeo odlučili su me za carski kao bezbjednije je.Pristala sam.Svi smo se nadali i isčekivali bebicu.Beba je rodjena zdrava 3050 kg i 48 cm duga napredna stvarno za 37 sedm.Nisaam je vidjela tu noć al su mi saopštili da je sve uredu .

Zaspala sam spokojno.sutradan su je donjeli na minutu da je vidim samo i rekli kao hitno na neonatalno pada sećer.Mislila sam ništa strašno,medjutim vikend me zadesio kad ljekari ne mare nizašta. Stanje joj se pogoršavalo a nisu znali šta je u pitanju,s obzirom na opremu koju nisu imali djevojčici su sve i svašta uključivali,stanje četvrti dan loše skroz kad su već skontali daa nemaju opremu poslali su za drugi grad što je trebalo odmah uradit .

- Oglasi -

Djete je preveženo sa 2 šoka gdje su joj počeli otkazivat bubrezi dušica moja 🙁 Naši doktori napisaše otpusnicu sepsa mene otpustiše a djete u drugom gradu umire,djete dovezeno u polumrtvom stanju tuga golema nisu je spasili iako je na aparatima bila čekao se tren kad će se prestat borit.

Poslije godinu dana ne dolazim sebi jer ne znam dijagnozu smrti od tada ni ja nisam dobro gdje god odem sve uredu a ništa mi nisu dali za ispitivanje mog organizma.žalost velika ..živis dan za danom.Bol neopisiva .Živis čekas dan da postaneš majka rodiš zdravo i na kraju doktori unište život .

O Bože ovo je strašno – Šta se ovo više dešava !! Nemam reči utehe za ovu majku samo ona zna kako je njoj . Nikom ovo ne poželeti ni najvećem neprijatelju !!

Nadam se da će je uskoro oradovati test sa dve crtice i da će opet postati majka to joj zaista od srca želim . line9

Ova mama je htela da ostane anonimna i ja to poštujem .

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I PRIČA NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA . POŠTUJTE AUTORA

izvor:devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...