Tužna ispovest naše čitateljke : Kada svekrva rastavi dvoje što se vole a novi život je na putu .

0

Zabavljali smo se 6 godina, sa prekidom od godinu dana započinje priču naša čitateljka koja je htela da ostane anonimna . 

Pomirili smo se ubrzo nakon toga verili to je bio novembar.Ja sam u maju prešla kod njega, živeli smo u zajednici sa njegovim roditeljima, sa babom,dedom i prababom .Imali smo samo jednu sobu i u toj sobi nisam imala svoj mir. Ulazila je njegova mama bez kucanja,mešala se u sve ne samo ona već svi ukućani.

Vi ih zovete samohrane majke. Ja ih zovem tihi borci.

To je trajalo 7 meseci ja sam ga tih meseci bukvalno molila privatno da idemo da živimo.Jednom je prilikom čak i njima saopštio da će da ide privatno, ali njegova mama naravno nije htela da govori sa mnom posle toga nedelju dana. Otac mu je rekao da ne očekuje njegovu pomoć ako izadje iz kuce.

I to je trajalo još neko vreme,u međuvremenu sam saznala da sam trudna posle pokušaja od godinu dana.Opet počinju problemi i ja sam mu rekla da odlazim iz te kuće,i da ako hoće krene sa mnom. U međuvremenu dolazi njegova majka i kaže da ona neće da se odvaja od sina, i tako je i bilo .Odvojila je sina od njegovog deteta a zadržala ga uz sebe,ja sam u šestom mesecu trudnoće nijednom se nije pojavio niti je hteo da dodje da ide na kontrolu sa mnom a zvala sam ga,.

Mojoj svekrvi -Ti si najdiv- nije biće na svetu koje sam upoznala!

Gram interesovanja nike pokazao prema tom detetu, niti bilo kod od njegovih,niko nije pozvao da pita kako je to dete, samo poruke vrećanja ,kako ce on meni da uzme dete, bukvalno sve najgore o meni..a ja sam opet ispala čovek zvala ga da dodje i da prisustvuje ultrazvuku.

Poruka za mame . Ne dozvolite da vam svekrva uništi život . Ako imate mogućnost nikada ne živite u zajednici . Ja sam sve učinila ali eto .

Uf kako me je ova priča naljutila , ali nije ova mama jedina ima mnogo ovakvih priča , samo što svi ćute . Hvala mama za priču možda će ohrabriti sve one koje sada prolaze to a ćute . .. Mama mi je ovu priču davno poslala ja se nadam da je dobro i da sad bi trebala da se porodi ako već nije . Ako mi se javi ja ću vam preneti šta se dešava i da li se nešto promenilo . Ja se nadam da jeste i da je sada srećna . 

Priču pripremila urednica sajta Sonja Milekić 

autor priče . anonimna mama 

izvor .devet meseci 

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI . SVAKO KOPIRANJE PRIČE JE ZABRANJENO ! POŠTUJTE AUTORA . 

Kada se svekrva umeša u vaš život: Iskustva žena koje su “izgubile bitku”

Komentara
Loading...