UMESTO DA TRAŽITE SEBI MANE, PROČITAJTE CITAT MERIL STRIP: Važna poruka za žene koje su nezadovoljne svojim izgledom

0

UMESTO DA TRAŽITE SEBI MANE, PROČITAJTE CITAT MERIL STRIP

Glumačka diva, Meril Strip poznata je kao neko ko živi po svojim pravilima i ne obazire se na to šta drugi misle. Izdvojili smo za vas jednu njenu misao koja je važna poruka svima koji su nesigurni u svoj izgled.

Glumačka diva, Meril Strip, nikada nije bila žena koja je igrala na svoj izgled i zavodljivost, već je svoju karijeru gradila pažljivo birajući uloge. Nije se trudila da menja sebe, već je prihvatila sve svoje vrine i mane. Iako je deo holivudske mašinerije, sve vreme živi po svojim pravilima i principima. Upravo to što je uvek bila svoja, iskrena, nepokolebljiva, što je težila da bude drugačija, čini je velikom glumicom, ali i mudrom ženom od koje mnogo može da se nauči.

- Oglasi -

U svojim intervjuima Meril stalno ističe kako je važno biti originalan i svoj, raditi ono što voliš, a ne što drugi od tebe očekuju. Na pitanje novinara o terorima lepote i fizičkog izgleda kojima su žene danas podvrgnute, glumica je odgovorila:

– Želela bih da poručim devojkama da ne brinu toliko o svojoj težini. Provode previše vremena razmišljajući o tome, ali ima toliko mnogo lepih stvari na svetu. Isto važi i za muškarce i žene – upravo ono što vas možda čini čudnim ili drugačijim od drugih predstavlja vaš adut, vašu prednost. Svi se trude da izgledaju kao svi drugi, ali u stvari svet primećuje samo one ljude koji se na neki način ističu. Na primer, ja sam ranije mrzela svoj nos, ali sada više ne- izjavila je Meril Strip.

 

Foto pixabay
Autor/Izvor sensa

- Advertisement -

Komentara
Loading...