UMESTO DA TRAŽITE SEBI MANE, PROČITAJTE CITAT MERIL STRIP: Važna poruka za žene koje su nezadovoljne svojim izgledom

UMESTO DA TRAŽITE SEBI MANE, PROČITAJTE CITAT MERIL STRIP

Glumačka diva, Meril Strip poznata je kao neko ko živi po svojim pravilima i ne obazire se na to šta drugi misle. Izdvojili smo za vas jednu njenu misao koja je važna poruka svima koji su nesigurni u svoj izgled.

Glumačka diva, Meril Strip, nikada nije bila žena koja je igrala na svoj izgled i zavodljivost, već je svoju karijeru gradila pažljivo birajući uloge. Nije se trudila da menja sebe, već je prihvatila sve svoje vrine i mane. Iako je deo holivudske mašinerije, sve vreme živi po svojim pravilima i principima. Upravo to što je uvek bila svoja, iskrena, nepokolebljiva, što je težila da bude drugačija, čini je velikom glumicom, ali i mudrom ženom od koje mnogo može da se nauči.

- Oglasi -

U svojim intervjuima Meril stalno ističe kako je važno biti originalan i svoj, raditi ono što voliš, a ne što drugi od tebe očekuju. Na pitanje novinara o terorima lepote i fizičkog izgleda kojima su žene danas podvrgnute, glumica je odgovorila:

– Želela bih da poručim devojkama da ne brinu toliko o svojoj težini. Provode previše vremena razmišljajući o tome, ali ima toliko mnogo lepih stvari na svetu. Isto važi i za muškarce i žene – upravo ono što vas možda čini čudnim ili drugačijim od drugih predstavlja vaš adut, vašu prednost. Svi se trude da izgledaju kao svi drugi, ali u stvari svet primećuje samo one ljude koji se na neki način ističu. Na primer, ja sam ranije mrzela svoj nos, ali sada više ne- izjavila je Meril Strip.

 

Foto pixabay
Autor/Izvor sensa
Komentara
Loading...
404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)