Šta kažete na to da upoznate bebu i pre nego što se rodi ? :)

0

Pogledajte kako izgleda 3D model bebe koji budućim roditeljima nudi jedna kompanija po ceni od 200 dolara…

Da li biste voleli da upoznate svoju bebu pre nego što se rodi? Ovom pomalo bizarnom rečenicom jedna kompanija, koja se bavi 3D štampanjem modela fetusa dok su još u materici, prodaje svoj proizvod.

Za izradu jedne 3D bebe potreban je ultrazvuk bebe na osnovu koga se pravi figura sa tačnim facijalnim izrazima, pozicijom tela i bojom kože još nerođenog deteta.

Modele prave koristeći poslednju 3D tehnologiju, a ručno pravljena beba košta u proseku 600$. Najmanji modeli su oko 200.

Ako je verovati tehnologiji ovako bi trebalo da izgleda vaša beba u stomaku

„Trudnoća je iskustvo koje se dešava ženi svega jednom ili dva puta. Prisetite se tih trenutaka uz uspomenu – 3D bebu“, stoji na sajtu indiegogo.com.

Sa druge strane, model ne mora da bude baš vaša beba. Kompanija nudi figure poznatih beba pa se trenutno može kupiti Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanje Vesta.

Uz pomoć 3D i 4D tehnologije možete da saznate na koga će ličiti vaše dete

Bebe se mogu napraviti u tri veličine – prirodna (dužine 21 cm), srednja (11cm) i mala (6cm). Takođe možete odlučiti da li želite da se pol vaše bebe vidi ili ne. Figura dolazi u tri boje – svetla, srednja i tamna.

Šta kažete žene na ovo ? 😉

Izvor: DailyMail

Komentara
Loading...