UREDNICA PITA : Šta će vam najviše nedostajati iz trudničkih dana ?

0

Želim da se prvo zahvalim mojim dragim čitateljkama što su učestvovale u ovoj maloj anketi i odgovorile na pitanje koje sam postavila u našoj zatvorenoj grupi DEVETMESECI.NET gde možete i vi da nam se pridružite . Pa da vidimo šta su nam to naše drage mame napisale šta će im to najviše ne dostajati 🙂 Emotivno , smešno i iskreno kao i uvek 😉 

Rada Zecevic Paunovic Imam tri deteta…najviše mi nedostaje onaj osećaj kad se beba pomera i shvatiš da nosiš jedan život u sebi…nešto najvrednije na svetu…???

Марија Стаменковска To što nisam nosila uloške 😛 hahaha ozbiljno, evo 2ipo meseci nisam ih skinula preko glave su mi 🙁
Inače nedostaju mi mali udarci koji ulepšaju dan 🙂

Dragana Minić Još uvijek uživam u trudnoći, ali znam da će mi nedostajati onaj osjećaj ujutru kada ustanem i kada mi mali udarac iz stomaka poželi Dobro jutro 🙂

Natasa Jevtic Najviše mi nedostaju šutiranja moje male princeze. Odkako se prvi put pomerila da četiri ipo meseca nije prestajala da bude nemirko u stomaku. To su mi najlepši doživljaji tokom trudnoće. Čak sam i posle porodjaja imala osećaj kao da je još u stomaku i da se šutira ali to je bila samo iluzija. I sada je nestaško ima 9 meseci i još malo pa će prohodati. 🙂

Milena Željko Božić Najviše mi nedostaje što nisam morala da uvlačim stomak ?
I spavanje kad god poželim i koliko poželim. 🙂

Amna Dzinic nedostaje mi sve iako sam i sad trudna moja dva mala andjela su mi učinili život ljepšim
od kćerke mi nedostaje šutiranje u vrijeme kada odmaram hehe jer mi je tada ona pokazivala da ne treba da ljenčarim a od sina heh pa potjera za raznom hranom nije mi dao mira stalno sam zbog njega nešto tražila da jedem
a vidjet ćemo kako će biti sa trećom bebarom :* poziiić

Alvira Mehmedovic Spavanje kad god poželim i jedem sta hoću i kad hoću nebrinem jel kilo gore ili kilo dole mazenje i puno pričanja bebaci dok se pomjera kupovanje stvarčica i priprema za bolnicu pa onda kad dodješ kući više ništa nije isto i onaj osjećaj kad ti je stomak prazan pa možeš leć na stomak.

Mirka Irfan Mujanovic Meni nedostaje jedno lupanje za dobro jutro i „mama ja bih jednu čokoladu“ . Jedno podne drjemka (baš u isto vrijeme kad ona danas spava ) jednu večer kad slušam muziku ona mi uzvraća da li joj se dopada ako ne ne lupa me ako da lupa. Kao da pleše- zato je svi zovu akrobatica?
Nedostaje mi što me je uvijek „tjerala“ da budem prelijepa (ne kažem fizički) nisam se nikad promijenila. Moje lice je ostalo isto. Duša također. Iako sam postala još emotivnija. Dok je bila u stomaku nisam mogla piti tablete sve sam morala prirodno. I najviše sam unosila vitamina. Meni zaista fale detalji koji mnogi i ne primijete. Da ne zaboravim kad nisam mogla da obujem čarape i vežem pertle. ? ???

Allnesa ﺕ Ake ?Nedostajat ce mi odlasci kod doktora i isčekivanje da svaki put vidim i saznam nešto novo uvezi moje princezice ?
?Nedostajat će mi maleni otkucaji srca ispod mog srca ❤
?Nedostajat će mi šutiranje malenim nogicama ?
?Nedostajat će mi mjerenje mog stomaka svakih 15 dana ?
?Nedostajat će mi ono „mi mislimo da je ipak dječak,iako si kupila sve roze“ ?
?Nedostajat će mi da me suprug zove „bombice“ ?
?Nedostajat će mi sve vezano za moju princezu svih #DevetMeseciUMaminomStomaku ?⏰⌛

Goca Ibibovik Ja sam imama dvije super lagane trudnoće i sve mi nedostaje. Sve mi je bilo lako do zadnjeg dana sam bila super aktivna kosa mi je bila predivna lice čisto a onaj osjećaj kada se bebce vrti u stomaku..uh ipak je to što mi najviše nedostaje. Ja nikada nisam mogla razumjeti trudnice oko mene koje su se ponašale kao da su bolesne a ne trudne. Moj bože kako je to divno drugo stanjee ?

Ljilja Djukic Nedostajati će mi sve…moja dva andjela su mi uljepšala život…lijepo je znati da nečije srce kuca ispod tvog…da svaki dan osjetiš pokrete koji te pozdravljaju iznutra…da jedan mali život raste u tebi…a ti svaki dan rasteš od sreće.

Катарина М. Nedostajaće mi da mi ugadjaju i da mi daju da probam hranu ili filove od torte jer kao trudnice imaju pojačane ukuse mirise sto znam pa bolje osete da li je kako treba ?? neprocenjivo ???

Natasa Vulikic Sve zaista..imala sam divnu trudnoću..samo stomak rastao..nisam imala mučnine, nissm imala posebne želje za hranom..nisam bila razmažena..lijena..aktivna.do zadnjeg dana..putovala vozom, autom..šetala..igrala..najviše mi nedostaju pokreti..skoro 11 mjeseci prošlo od porodjaja a desi se po stomaku da se mazim pa mi se muž smije ??

Milka Dragana  Meni nista neće da nedostaje… Osim velikih grudi,možda ? sa ćerkom sam trudnoću pa skoro i zaboravila,ali je zato bebac tu da me podseti… Još nije počeo/počela da se mrda, valjda lenja beba ? po meni je najdraže i najlepše ipak kad se rodi držanje u naručju život svoj, gledanje ga kako spava mirno, novi osmeh,prvi zubić ? to je ipak mnogo lepše.

Valentina Misic Iskreno,komplimenti!Blistala sam kroz sve četiri trudnoće i to se videlo,svi su mi govorili da treba uvek da sam trudna,pogotovo suprug.I nedostaje mi ono golicanje u stomaku,ona slatka strepnja,i nežno maženje stomaka,jer znaš da tu raste novi život!

Jelena Strainovic Pa nedostajaće mi sve…od saznanja da sam trudna do pucanja vodenjaka i odlazak u bolnicu…1.kako mi raste stomak 2.golicanje u stomaku 3.odlazak na kontrolu i čujete otkucaje srca 4.kada vam suprug pruži najveću ljubav na svetu(leti oko vas) 5.o setiti bebu kako se okreće njenu nogicu,rukicu,glavicu,guzu…6.porodjaj shvatite da se za nekoliko sati upoznajete sa vašim novim životom….

Ivana Ivica Ne nedostaje mi baš ništa. Ljepše mi je od kad sam se porodila neuporedivo. Najviše zbog zdrsvstvenih problema koje sam imala u trudnoći, pa niti sam mogal da legnem kao čovjek ni da sjedim ni ništa. Stomak mi je bio kao da sam nilskog konja pojela za užinu. Kotrljali su me po kući kao loptu. U tuš kabinu sam zadnjih 2 mjeseca mogla da udjem jedino kad me podignu pa ubace na kant drugačije nije bilo šanse. I do prodavnice sam išla bosa jer nisam mogla da se sagnem ni papuče da navučem. Sve u svemu mi ništa ne nedostaje al sve bih ja i sto puta ako treba opet kroz to prošla zbog mog sina?????

Milana Blagojević Nikolić Nikada neću zaboraviti kada sam prvi put čula otkucaje srca svoje bebe, neprocenjiv i jako dirljiv trenutak… Nedostajaće mi osećaj da i sada kada je stomak veliki a ja sama sebi sve teža mogu da se osećam lepo 🙂 trudnoća je učinila da blistam, verovatno od radosti i sreće što ću postati majka <3 muž koji me gleda sa nekom još lepšom iskrom u očima jer u meni raste život koji smo mi stvorili, kruna naše ljubavi… Najviše će mi nedostajati bebini pokreti, šutirkanje, okretanje i raznorazne akrobacije u stomaku koje me svakog trenutka podsećaju da u meni jos jedno malo srce kuca 🙂 <3! I pored ovih divnih stvari koje su obeležile moju trudnoću mislim da je najlepši doživljaj svake mame kada na svet dodje to maleno biće za koje živimo i kome se neizmerno radujemo :-*

I MALO SMEHA ZA KRAJ 🙂 

Jovana Blažej Fali mi da mi muž obuva čarape ????… Kad sam bila veeeeeeeeeelika nikako nisam mogla da se namestim da se obujem pa mi je muž to činio. Tad i nukad više ????

Dragana Radetic Trčanje u toalet svaki čas ?? i guranje i šutiranje ❤

Eto drage moje nadam se da su vas dobro rasplakale jer mene jesu 🙂 Najlepše doba je trudno doba 🙂 :* Voli vas vaša Sonja .

Ovu anketu je priredila : urednica Sonja Milekić uz pomoć ovih divnih mamica :* 

OVA ANKETA JE OD DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NAĐE NA DRUGIM PORTALIMA !! 

Pročitajte i ove ankete

Komentara
Loading...