Urnebesne misli koje muče većinu žena kada krenu porođajni bolovi

I koliko god se trudili, ne možete u potpunosti isplanirati događaj koji sledi. Bez obzira želite li prirodni porođaj ili želite sve lekove poznate čovječanstvu, neke stvari prođu kroz glave baš svih budućih majki.

“Da li mi je upravo pukao vodenjak ili sam piškila?”
Verovatno ćete mahnito početi da pretražujete Google za znakove puknutog vodenjaka i proveravati gaćice.

- Oglasi -

Urnebesna lista jedna mame : Ovako se mame stvarno osećaju posle porodjaja

“A da ovo odgodimo za sledeću nedelju?”
Uprkos tome što nemate u potpunosti isplaniran raspored za sledećih nekoliko dana (osim ako trudovi nisu počeli pre termina), vaša beba će verovatno želeti da izađe taman kad vam treba tuš, a i kosu planirate da operete već tri dana.

“Koliko je prošlo od depiliranja?”
Verovatno je prošlo već ponešto vremena, jer ste taj zadatak ostavljali za poslednji dan. Jer ionako ne možete ni videti sve što bi trebalo da izdepilirate. Ali ako stignete, čak i u bolovima, velika je šasna da ćete se upustiti u poduhvat depilacije, a ako ne, ne brinite, za nekoliko sati će vam dlakave noge biti poslednja stvar na pameti.

“Samo da se ne uneredim u sali za porođaj”
Iako nas svi upozoravaju da kad krene pritisak, postoji velika šansa da stiskanjem istisnete i više od bebe, ako niste pristali ili stigli da obavite klistiranje, da, velika je šansa da vi nećete biti izuzetak koji je istisnuo samo bebu.

Urnebesno smešno: Ovako izgleda život mlade mame!

“Oooh, a taman mi je najdraža serija na programu!”
O.K., trudovi su počeli, ali zasad su na stabilnih pet minuta razmaka, tako da komotno možete proveriti šta se nudi na televiziji.

“Ovo je mnogo jednostavnije nego što sam mislila!”
Čuli ste se sa najboljim prijateljicama, vaš partner uspaničeno skakuće oko vas, a i trudovi nisu tako česti ni jaki. Nikakav problem.

“Moja vagina je službeno postala turistička atrakcija.”
Medicinske sestre, babica, vaš ginekolog, svi su tu. I svi zaviruju šta se zbiva. U ovom trenutku, imate osećaj da je pola bolnice videlo vaše međunožje, ali nije vam uopšte neugodno.

“Kad ćete, do vraga, smisliti jednostavniji način da ovo obavimo?”
Bol je sve jača i jača i nije vam jasno kako u 21. veku niko nije osmislio neki jednostavniji način, pri čemu bi nakon bezbolnog porođaja, izgledali i osećali se sjajno.

SMEH DO SUZA : Urnebesne poruke roditelja

“Ako vam još jednom neko kaže da vam super ide”
Poludećete ili pšamariti prvu osobu koja vam se nađe pri ruci. Ako vam ide tako sjajno zašto onda sve toliko boli, zašto još nije gotovo i zašto na televiziji sve izgleda lakše i kraće traje?!

“Ja ne mogu više”
Ali stvarno. Jako vam je žao za sve ružne reči koje ste ikad u životu izgovorili. Da li je to razlog zašto sad prolazite kroz ove patnje?

“Više nikada neću imati seks!”
Nikad, ali baš nikad. Do kraja života.

“Skroz se isplatilo!”
Imate najlepšu bebu na svetu. Sve je opet na svom mestu. A porođaj? Ma, nikakav problem.

Izvor: magazin.hr, M.G

Urnebesno pismo jednog tate o porođaju: Oooo neki mali čovek je izašao iz moje žene!

Komentara
Loading...