Uslovi korišćenja

1. Pre nego postanete korisnik ovog sajta, potrebno je da pročitate uslove korišćenja i politiku privatnosti portala. Devetmeseci.net  zadržava pravo da ova pravila i uslove menja ili dopunjava.

Ukoliko postanete korisnik (registracijom) smatra se da prihvatate sve uslove koje smo naveli i dužni ste da ih poštujete.

2. Portal www.devetmeseci.net sadrži informacije, savete i online zajednicu za trudnice, roditelje, kao i parove koji žele da osnuju porodicu. Osnovni sadržaj čine tekstovi eksperata (stručni tim ginekologa, akušera, pedijatara, nutricionista) na koje zadržava pravo Devetmeseci.net, a ostatak sadržaja na sajtu redigovan je i odobren od strane stručnog tima pre publikovanja.

3. Sadržaj sajta nije zamena za lekarske preglede i dijagnoze. Na vašoj ličnoj odgovornosti je da procenite tačnost i korisnost svih informacija na sajtu. Portal www.devetmeseci.net ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak korisnika, a u vezi sa pogrešnom interpretacijom sadržaja na sajtu.

- Oglasi -

Ukoliko smatrate da je bilo koji deo sadržaja neispravan ili netačan, molimo vas da nas kontaktirate na marketing@devetmeseci.net.

4. Ukoliko imate bilo kakav problem u toku trudnoće ili vam je dete bolesno, savetujemo vam da se hitno obratite lekaru. Takođe, konsultujte se sa lekarom pre nego počnete da koristite bilo kakve lekove.

5. Devetmeseci.net  zadržava pravo na kompletan sadržaj sajta kao i pravo da isti sadržaj menja i dopunjava. Svaka zloupotreba sadržaja sa sajta www.devetmeseci.net smatra se nelegalnom i podleže pravnoj regulativi.

Svi eksterni sadržaji na koje vode linkovi sa našeg sajta nisu u domenu naše odgovornosti.

404 Not Found

404 Not Found


nginx/1.18.0 (Ubuntu)