Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Devet godina su pokušavali bezuspešno da imaju decu, a momenat kada su se po prvi put sreli sa svojim usvojenim sinom otopiće i najtvrđa srca

Screenshot_9

Ovaj par usvojitelja odlučio je da sa celim svetom podeli trenutak neograničene sreće kada su po prvi put ugledali svoju bebu.

Devet godina su pokušavali bezuspešno da imaju decu.

Za samo nekoliko sati, ono što sam godinama želela i za šta sam se molila će mi se konačno ostvariti”, otkrila je nestrpljiva mama na početku puta kada su ovi roditelji krenuli po svoju bebu.

“Ne mogu da verujem da smo ovoliko blizu tome”, dodaje tata.

Pročitajte i ovu jako dirljivu priču Pronašao bebu pored puta: Ona je moj dar od Boga!

Kako su se približavali boksu u kojem se nalazio njihov sin, oči su im se punile suzama radosnicama.
“On je najlepša beba koju sam ikada videla”, izgovorila je mama kroz suze.

Ljubav ovog para prema svom sinu osetićete i vi sami. Momenat kada su se konačno susreli sa malenim miljenikom je prelep.

Zdravo, Džejkob, ja sam tvoj tata. Nemaš pojma koliko se ljudi molilo za tebe. Sada će sve biti u redu, druže”, prvo je što je svom sinu poručio presrećni otac.

Činjenica da je ovo napušteno dete toliko željeno i voljeno iako se još nije bio susreo sa svojim roditeljima dirnuće vas pravo u srce.

Pogledajte ovo predivno čudo i pokušajte da se ne rasplačete do kraja snimka:

PODELITE OVU PRIČU I SA VAŠIM PRIJATELJIMA . BOG JE OVE LJUDE NAGRADIO POSLE TOLIKO DUGO ČEKANJA . NIJE MAJKA KOJA RODI , MAJKA JE ONA KOJA BRINE ZA TEBE 014

Komentara
Loading...