Video koji prikazuje 4 razloga zašto ne treba dojiti bebu na javnom mestu

Pošto sam jednom prilikom bila ponižena dok sam dojila dete na javnom mestu, morala sam to da obavljam u autu ili kupatilu, ili javnom wc-u, u zavisnosti gde se nalazim, odlučila sam da naparvim video i navedem razloge zbog kojih ne bi trebali to da radite na javnom mestu, kaže Kristina Kuzmić.

breastfeeding-places-to-hide-570x313

Ona je navela 4 jaka razloga i podržala ih dokazima, odgovarajućim slikama na kojima se vidi kroz šta su ona i druge mame prošle dok su dojile dete na javnom mestu.

Prvi razlog:” To je uvredljivo i nije prilagodljivo, jer mi živimo u društvu u kome je sasvim normalno pokazivati grudi i biti razgolićen, ali nije normalno da se grudi vide čak i kada beba treba da ruča. Mame koje šetaju sa decom pored žene na klupi koja doji bebu, zaklanjale su oči svoje dece da to ne gledaju.”

breastfeeding-cleavage-570x316

Drugi razlog je taj da su neke mame prekrivale bebe preko glave ako su morale da ih podoje na javnom mestu. Ali zamislite sebe kako jedete a preko glave se prekrijete ćebetom. Da li je to izvodljivo???

breastfeeding-cover-on-head-570x316

Treci razlog: Neke žene misle da ako dojite svoje dete u javnosti, svojim nabreklim grudima pokušavate da zavedete njivove muževe, i jako su besne zbog pomisli na to.

breastfeeding-video-lingerie-570x297

Četvrti razlog: Zasto bi mame uopšte i želele da se upuste u to? Najbolje je nigde ne izlaziti dok to ne obavite. A ako baš morate to da uradite ima mnogo mesta na kojima možete a da vas niko ne vidi.

A jedan savet dame: “Sklonite svoje sise podalje, osim ako su bez mleka, e tada im ih pokazite.” !!

POGLEDAJTE VIDEO MI SMO VAM GA PREVELI

  izvor :KristinaKuzmic YouTube

BRAVO ZA OVU MAMU . AKO VAM SE DOPALO PODELITE I SA OSTALIM MAJKAMA :* HVALA

 

 

Komentara
Loading...