Voda od jabuka i cimeta za brži metabolizam

Teško da ćete pronaći jednostavniji i prirodniji način da ubrzate metabolizam i skinete nekoliko kilograma od ovog napitka od cimeta i jabuka koji smo za vas pronašli. Pažljivo čitajte.

CIMET

Voda sa ukusom jabuke i cimeta napravljena od potpuno prirodnih sastojaka ima svega 10 kalorija po čaši. Zaboravite na sve dijetalne sokove i probajte piti ovu vodu nedelju dana. Sigurni smo da ćete izgubiti kilograme i cantimetre, a bićete puni energije, tako barem tvrde na Undergrounhealth blogu gde smo ovaj recept pronašli.

Sve što vam je potrebno da napravite ovu vodu jesu dve jabuke, dva štapića cimeta, jedna velika plastična flaša i kockice leda.

Postupak

jabke

Isecite jabuke na krupnije kriške samo da mogu proći kroz grlo flaše, ubacite ih unutra, dodajte štapiće cimeta, dosta leda (do polovine flaše) pa naspite vodu do vrha. Flašu stavite u frižier i deset minuta pre nego što je mislite piti  izvadite je iz frižidera.

Nakon što ste popili svu vodu 3-4 naredna puta ne morate menjati jabuke i cimet već samo sipajte led i svežu vodu, a nakon četvrtog puta zamenite jabuke i cimet.

Na nedelju dana zamenite običnu vodu i sokove ovim napitkom i javite nam rezultate.
lifepressmagazin.com

Komentara
Loading...