Voda prirodni lek za sve bolesti

Tvrdi japanska tradicionalna medicina!

voda1

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor života i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu.
Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, creva, mišića, nervnog sistema, razmena materija, regulacije telesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Jasno je da bez vode nema života.

Voda ne samo da gasi zeđ, vec deluje lekovito, cisti organizam i otklanja negativnu energiju. Cesto tusiranje a narocito plivanje otklanja posledice stresa, opusta misice i nerve i oslobađa nas negativne energije. Cak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slicno.

Japanska tradicionalna medicina preporucuje da se voda pije odmah nakon budenja i to u lekovite svrhe, a naucna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lecenje vodom daje dobre rezultate u lecenju mnogih oboljenja. Primenjuje se za lecenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u telu, srcanih smetnji, masnoce u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, raka i menstrualnih poremećaja.

 

Kako se leciti vodom?

Prema japanskoj metodi, lecenje vodom treba sprovoditi na sledeci nacin. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti cetiri case po 160 ml vode, znaci ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba nista ni jesti ni piti. Posle toga normalno doruckovati pa naredna 2 sata ne jesti nista.
Ova vrsta lecenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lecenja), praktikovati je citavog zivota u cilju ocuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, vec vrucu vodu. Hladna voda zbija masnoce unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, ostecenja crevnih resica i pojave gojaznosti.

Duzina tretmana vodom za određene bolesti

1. povisen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. rak (180 dana)
7. osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno


Japanci su najdugovecniji narod na planeti a 2008. godine u Japanu je bilo regostrovano preko 33.000 ljudi starijih od 100 godina!

Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je cak 19.769 Japanaca.

 izvor:priroda-leci-sve.com

Komentara
Loading...