VUK,DETE DUGE I MATEJA: Dolazi doktor kaže slabi otkucaji bebe uključite indukcija mora da završavamo.

0

Čitam priče ženica sada majki ima i one što me nasmeju a bogami i one uz koje se pošteno isplačem.Pa reših da i ja sa vama podelim svoju priču.

Mučim se do 10:40 ništa naponi non stop,otvorena 10 prstiju al beba neće napolje.Kažu mora forceps.Jedna stiska stomak,doktor seče i gura neke kašike čupaju ga on modar al neplače nečujem.Vrištim da mi kažu jel dobro kažu jeste samo se nagutao plodove vode,mora biti na kiseoniku.3300 i 50 cm.Ja prestravljena samo da mi ga bog sačuva zvaće se Vuk al drugo nikad više.

Prodjoše tako tri godine,Vuk je porastao od teškog porođaja dobio astmu jer su pluća dugo bila bez kiseonika a puna vode al bitno da je on meni živ.ipak hoću ja drugo jednu ćerku kad bi moglo .

Posle kiše uvek dodje sunce i nama je došlo

Ostajem opet trudna ali nažalost ne zadugo 🙁 Velika bol ali tu je moj Vuk

Ne mogu da ostanem trudna,pokušavamo devet meseci ništa kad u novembru 2014 ugledamo plusić.Svi srećni Vuk najviše.Donelo dete iz vrtića neki virus,ja kao kašljem ništa ozbiljno,redovna kontrola kod lekara,deveta nedelja doktorka kaže nevidim srčanu radnju ploda.Bože samo to ne.Moraš da skloniš evo ti uput za bolnicu.Plačemo i muž i ja kako sam stigla do bolnice ne znam. Reše da probaju da sama pobacim da nediraju ništa ako nemoraju,davali infuzije i injekcije i ja 21.01.2015 izgubim svoju bebu.Šta da pričam o osećanjima kako sam to posle izdržala.Ko je doživeo zna,ali sam Imala Vuka moju utehu i morala sam dalje ali rešim čekaću koliko mora i želim drugo.

Opet ostajem trudna

Prodje tri meseca ja trudna, ali konstantan strah postoji.Do petog meseca sam bila ko na iglama.Posle kako je bilo sve ok iščekivanju smo našeg drugog sina.Termin 27.01.ali rešio bebac da porani kao i brat.21.01 u 01:30 pukne meni vodenjak bože reko šta je ovo i to baš na današnji dan kad sam god ranije izgubila bebu.Dal Božji znak ili šta rodio se nas Mateja,nije mnogo mučio mamu u 05:45 je već bio u maminom naručju.3350 i 49cm.Ocena 10.

Šta mi vise u životu treba.Imam dva anđela živa,zdrava.Htela sam devojčicu al ih sada nebi menjala nizašta na svetu kad vidim koliko se braća vole.

LAVICA PRAVA : I posle mnogo kiša uvek dodje sunce

PORUKA ZA BUDUĆE MAME

Malo sam udavila ovolikom pričom ali ona mama koja je pročitala moja poruka je da nikad neodustaju,da je najvažnije da psihički ostanu jake da guraju napred jer i bog ako nešto uzme,sprema da da nešto bolje bar se ja tako tešim.Puno poljubaca od mame Nevene.

Veliki poljubac za Vuka i Mateju i hvala mami Nevini što je njenu priču podelila sa svima nama .

Priču pripremila : (Urednica sajta Sonja Milekić)

autor priče . mama Nevena

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI . SVAKO KOPIRANJE JE STROGO ZABRANJENO !

VELIKA TUGA :Tu noć je počeo moj pakao, ta noć mi je zauvek promenila život…

Komentara
Loading...