ZA MAME : 4 istine o telu posle porodjaja

1. Nikada nećete izgledati isto kao i pre.

4 istine o telu posle porodjaja
Vaše telo se menja. Zauvek. Čak iako se vratite na prvobitnu težinu, vaše telo će promeniti oblik, kilogrami neće biti rasporedjeni na istim mestima ravnomerno. Ali neki delovi tela će vam biti lepši nego pre, na primer: zaobljeni bokovi, zadnjica… sve zavisi od osobe do osobe, jer svačije telo nije isto.

2.Vaše telo neće funkcionisati isto kao i pre.
Ne samo da će se promeniti izgled vašeg tela, već i način funkcionisanja. Verovatno da više nećete moći da trčite 5 milja, kao sto ste mogli pre, a da vas ne zaboli na primer desni kuk. Totalno ravan stomak može biti samo prošlost.

3.Ali umesto toga, vaše telo ce raditi divne stvari, o kojima niste ni sanjali.
Vaše telo neće posustati u pola noći kad morate da ustanete da nahranite bebu. Bićete u stanju da držite dete i duži vremenski period u rukama, da ga ljuškate, mazite, hranite, uspavljujete i vaši bicepsi će se razvijati i postajati jači. Vaš struk će polako postajati tanji sve dok se budete naginjali preko krevetica da podižete i spustate bebu.

4.Lepota je tamo gde je vi nalazite.
Diskutabilno je pričati o telu posle porodjaja. Neke žene su zadovoljne, neke ne. Neko se brzo vrate na prvobitnu težinu, neke muke muče sa tim. Ali, iako je telo majke preživelo razna deformisanja, širenje, skupljanje, ožiljke, ipak je telo majke najlepše, jer zahvaljujući tome ona ima jedan nov, divan život kraj sebe.
Način na koji posmatramo svet je sada drugačiji. Lepo je ono što mi smatramo lepim. Ako je nama lepo i ako smo mi zadovoljni, šta nas briga kakav utisak ostavljamo na druge.

Tako je i šta vas briga za telo imate najvrednije nešto što krasi vaš dom zar ne ? UŽIVAJTE

Ako vam se dopao ovaj tekst podelite ga sa vašim prijateljima :* HVALA

PROČITAJTE OVAJ TEKST

Strije, celulit stomačić pa šta MAJKE STE !!

Komentara
Loading...