Za ravan stomak nakon porođaja: KAKO _LAKO !

0

Spuštanje karlice

Spuštanje karlice

Lezite na leđa sa nogama savijenim u kolenima. Stopala treba da budu u potpunosti prislonjena na pod. Kako udišete, istovremeno gurajte karlicu ka stopalima i stisnite mišiće zadnjice. Sa izdisajem kukove vraćajte u prvobitni položaj. Vežbu radite kontrolisanim pokretima i brzinom oko 1 minut.

Obrnuto marširanje

Obrnuto marširanje
Lezite na leđa sa nogama savijenim u kolenima pod uglom od 90 stepeni. Spuštajte desnu nogu da biste vrhom prstiju dodirnuli pod, a zatim je vratite u prvobitni položaj. Dok spuštate jednu nogu, druga treba da stoji i dalje pod uglom od 90 stepeni. Isto uradite i sa levom nogom. Vežbu radite oko 1 minut.

Most

- Oglasi -

Most
Lezite na leđa sa nogama savijenim u kolenima i stopalima na podu. Gurajući se stopalima, počnite da podižete kukove što više možete. Napravite malu pauzu u najvišoj tački, stegnite zadnjicu i vratite se u prvobitni položaj. Vežbu radite 1 minut.

Istezanje ruku i nogu

Istezanje ruku i nogu
Lezite na leđa sa nogama savijenim pod uglom od 90 stepeni. Ispružite ruke prema plafonu. Istovremeno ispružite jednu ruku i suprotnu nogu, napravite malu pauzu, a zatim ih vratite u prvobitan položaj. Isto uradite sa drugom rukom i nogom. Vežbu radite 1 minut.

“Ptica-pas”

“Ptica-pas”
Oslonite se na ruke i kolena. Zategnite mišiće stomaka i držite se čvrsto rukama. Desnu ruku podignite i ispružite napred i podignite i ispružite levu nogu, kreirajući pravu liniju sa telom. Vratite ruku i nogu na pod. Vežbu radite 1 minut.

izvor.zenskimagazin.rs

- Advertisement -

Komentara
Loading...