Za sigurnost LJUBAV I SREĆU svog deteta ostavila sam njegovog oca

0

Kada smo pristali da živimo zajedno sada već moj bivši muž bio je jako fin normalan čovjek toliko sam ga voljela da sam željela da imam dijete sa njim.

Za sigurnost LJUBAV I SREĆU svog deteta ostavila sam njegovog oca

Dogovorili smo se i krenuli raditi na tome i nakon dva meseca ostala sam u drugom stanju on je bio fin prema meni ali njegovi roditelji ne .Svekar alkoholicčar svekrva jako ljubomorna i zavidna osoba maltretirali me danima a ja ćutala .Mužu se žalila nije me shvatao tu je sve počelo ….. njegove pijane noći varanja maltretiranja …i da skratim .Rodila sam sina jako lijepo umiljato dijete koje mi je bilo jedina sreĆa niko mi nije pomagao od njegovih a ja dobijala pomoĆ od svoje stare nane i dide i babe/oca …. I tako trpila tri godine maltretiranje psihičko, fizičko dok nismo kupili stan i odvojili se od njegovih .Mislila sam bit će bolje molila ga noćima, danima borila se svim snagama ,dijete gledala tužno jer ima a nema oca. pored sebe .I bila sam u pravu bilo je bolje mesec dana jako fin harmoničan porodičan život dok njegovi nisu došli na ideju kupnje zajedničke kuće gdje ćemo imati posebne stanove. Eto oni ne mogu bez unučeta ,sina. Opirala sam se ali bezuspješno kupili smo kuću i odselili se.

E tu počinju moji crni dani gdje moja svekrva upravljala našim brakom financijama ….. gledala svoje dijete nesretno jer slušao je svadju konstantno porodično nasilje. To je trajalo godinu i šest mjeseci dok moj bivši muž nije mene pretukao toliko da sam završila na intenzivnoj njezi .Sve zbog svekrve rekla žena da joj snaha rekala da nema mjesta za njene naredbe u vezi dijeteta i braka .Hvala bogu preživila sam i tad sam rekla dosta ja idem iz te kuće i tako je bilo otišla sam svojima sa svojim malim sinom u medjuvremenu oduzeo mi je sina i jedno vrijeme ga nisam vidjala .Borila sam se zaklela se da ću svog sina vidjati sretnog bezbjednog ali uzaludno imao je novac a novac sada kupuje sve .Ali pravda izadje kad tad i sreća pokuca na vrata ….. i tako je to sve trajalo još 2 god da ,pa ne da sina. Eh došao je dan da sam sina dobila nazad pokucao na vrata moj princ na bijelom konju moj sadašnji muž …

Eh sada pouku da vam kažem ili da vam dam savjet
Djeca jesu sve naše ali da bi naša djeca bila sretna prvo moramo biti mi kao roditelji .Sada moj sin koji ima 7god svoju mamu gleda sretnu zadovoljnu i sretan je i moj sin a i ja pored njega .Ne trpite nasilje zbog djece jer tu su i djeca nesretna. Bolje je da su oba roditelja sretna pa i rastavljeni nego sastavljeni a nesretni. Jednom je rečeno bolje dobar razvod nego loš brak a sada imam jako dobrog muža svekrvu i svekra andjeli u ljudskom liku.

Sreća dodje kad tad.line9

Još jedna tužna priča ali bar ima svoj srećan neću reći kraj , nego novi početak , bolji život.

Hvala mami što nam je poslala ovu priču , želela je da ostane anonimna i ja to poštujem .

- Oglasi -

Želim joj svu sreću ovoga sveta jer je to i zaslužila .

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI SAJT . POŠTUJTE AUTORA !

autor : anonimna mama

izvor:devetmeseci.net

- Advertisement -

Komentara
Loading...