Zabava za celu porodicu

0

Kiša i hladno vreme nam ne dozvoljavaju da budemo puno napolju a pogotovo dece . A i praznici nam stižu vreme je za uživanje sa porodicom . Kako da se zabavite svi zajedno ?Pročitajte ove super ideje .

porodica-zabava

Pronalaženje stvari

Odredite jednu stvar, na primer crvenu lopticu koju jedan od članova porodice sakrije. Ko je prvi pronađe sledeći ima pravo na sakrivanje loptice.

Priprema palačinki

Najbolje je odlučiti se za palačinke ili neki jednako jednostavan recept. Ubacite sastojke u veliku posudu i dozvolite klincima da mešaju smesu dok ne bude potpuno spremna, bez grudvica i jednake gustoće. Vi ispecite palačinke i zajedno uživajte u plodovima dečjeg rada.

Plesni nastup

Pustite omiljenu detetovu muziku i plešite kao da ne postoji sutra.

Neka dete izmisli svoju priču

Nekoliko praznih listova i mašta i vrlo brzo će nastati detetova prva knjiga. Kada je priča ispisana neka dete i ilustreuj knjigu.

Zajedničko stvaranje umetničkih dela

Podstaknite decu da se likovno izraze. Osim klasičnih flomastera, tempera ili vodenih boja poslužite se i lepkom, sirovom testeninom ili dugmićima za efektniji utisak.

Pravljenje puzli

Zanimljivije od slaganja puzli svakako je stvaranje istih. Neka dete nacrta nešto po svojoj želji i potom mu pomognite da iseče u oblik puzle. Ako je dete premaleno, možete izrezati crtež na tanje trake, pa će i slaganje biti jednostavnije.

Napravite lepu porodičnu fotografiju

Pronađite sliku staru nekoliko godina na kojoj se svi nalazite i napravite identičnu. Pokušajte da se isto obučete, pa će biti vrlo zanimljivo upoređivati šta se sve promenilo u nekoliko godina.

Dozvolite detetu da fotografiše

Iako će slike biti mutne i neprepoznatljive, dete će verovatno biti poprilično ponosno na sebe, a vi ćete se nasmejati.

[dfads params=’groups=63&limit=1&orderby=random’]
Komentara
Loading...
where can i buy metformin over the counter buy metformin online