Zabavite decu tokom Uskrsa

Čokoladne zeke i tvrdo kuvana jaja nisu jedino što možete vašoj deci pripremiti tokom Uskrsa. Pogledajte ove ideje i učinite ovaj praznik interesantnim, a deca će uživati.

lifestyle-kako-zabaviti-decu-tokom-uskrsa.1pg_

Konfetice – Kupite ili napravite sami jaja od papira koja ćete ispuniti konfeticama. Jarkih boja, deci će biti neobično zabavno da ih bacaju i uživaju u prelamanju boja.

Nalepnice – Deca vole nalepnice. Pronađite one sa motivima Uskrsa i dozvolite detetu da učestvuje u dekorisanju jaja. Nalepnice može i koristiti kao materijal za pravljenje čestitki. Ovakav vid igre razvija kreativnost kod dece.

Plišane igračke – Pilići, zeke i druge životinje mogu biti deo uskršnjeg dekora. 

Gumene bombone – Bombone u obliku šargarepe, jaja i zeka oduševiće vaše mališane. Pord njih možete kombinovati i druge slatkiše u vodu čokoladnih bombona, zeka…

Zekine uši – Zabavite se sa svojim mališanima tako što ćete im kao simbol Uskrsa i uspomenu kupiti rajf sa zekinim ušima. Slikajte se, a ukoliko ste vešti u crtanju možete im šminkom naslikati brkove. Deca će biti oduševljena.

- Oglasi -

Uskršnje drvce – Nova godina ima jelku, a Uskrs drvce. Nije precizirano koje drvo je u pitanju, pa odgovara svako, s tim da je preporuka da bude niže i da ima veći broj dugih grana na koje je moguće ređati ukrase.

Igre za zabavu – Deca obožavju igre na zabavama i bilo kom vidu oklupljanja. Stoga, organizuje igrice držeći se uskršnje tematike. Na kraju ne zaboravite paketiće koje ćete im uručiti kao nagradu. Oni ne treba da sadrže previše skupe predmete, stvar je simbolike, pa je tako najbolje da ubacite slatkiše ili neku igračkicu.

izvor:naxi.rs

lifestyle-kako-zabaviti-decu-tokom-uskrsa

Komentara
Loading...