Zabeležite najlepšu uspomenu : Ruka u ruci

Obožavamo dirati, grliti i ljubiti bebe i malu decu po celom telu i stalno. Ali postoji deo tela kojeg se ne možemo nasititi nikada i koji dugo, možda najduže ostaje ‘s nama’. Detetova ruka. Ona ručica koja isprva naslepo hvata hranu, prste, mamu, zatim polako poseže za igračkama, cvećem, leptirima i pomalo se od nas odvaja

023

1

Ili nam se tako samo čini. Naravno da će dečije ruke sve više posezati za svetom, a sve manje za dudom, ćebencetom i vama. Ali, vaša ruka uvek i zauvek ostaje njihov oslonac, najvažniji vez i sidro, najvažnija luka i utočište.

- Oglasi -

Baš onako kao što beba čvrsto steže vaš prst jer joj predstavlja sigurnost, tako i ruka u ruci kad krenete na prve šetnje znači da je sve u redu. Mama i tata su tu, svet je posložen kako treba.

I zato ne zaboravite slikati te male, neodoljive rukice, i to u svojim rukama. Fotografija ruke u ruci – jedne velike i jedne male, jedne koja daje i jedne koja prima, jedne koja ostaje i jedne koja raste – ta će fotografija uvek ostati među najemotivnijim uspomenama.

Slikajte ih u vremenskim razmacima da vam ostane uspomena na proces odrastanja vaše bebe u prelepu djevojčicu ili nežnog dečaka.

A ako možete, svakako napravite i crno-belu fotografiju ruku mame, tate i bebe. Još ako u sliku ‘upadnu’ brat, sestra, baka ili deka… Ima li lepše priče o nasleđu?

 Evo par slikica

tekst:http://blog.fotomamaibeba.com

Pročitajte još i ovaj tekst 😉

5 trikova kako da zabeležite bebine najbolje momente

Komentara
Loading...