Zahvaljujući divnoj babici i moj porodjaj je bio divan !!

0

Zdravo! Evo da i mi podjelimo našu priču sa vama.

14054710_626084907570263_177405722_n

foto . PRIVATNA ARHIVA

Subota naveče 22 h osjećam bol al ne tako strašan pošto je već prošlo 10 dana od termina nazovemo mog doktora i ispričamo mu kakva je bol,i on nam kaže da idemo u bolnicu. Kada smo došli tamo doktor me je pregledao i rekao da nisam dovoljno otvorena ali da moram ostati u bolnici. I tako cjelu noć nemam bolova, ujutru dolazi druga babica i doktorica opet me pregledaju i doktorica kaže da mi se uključi drip u 10 sati.

Oko 11 sati meni počeše bolovi babica me opet pregleda i kaže nije to još porod. U 11: 45 minuta opet pregled i vodeljak puče dodje doktorica i tako krenu porodjaj u 12: 30 minuta stigao je moj mali princ nisam uopšte imala neke strašne bolove tako da se nisam nimalo namučila a sve to zahvaljući divnoj babici koja me je uputila kako i šta da radim i naravno samo sam nju slušala šta mi govori i tako radila. Nismo pravili buku. Tako da nam je babica rekla svaka čast ovo nisam još vidjelaa mlada a tako hrabra da se nisi uopšte čula bravo

I naravno tad postajem najsrećina na svijetu nazovem muža da mu kažem da je sve uredu a on sav uplakan ne može da vjeruje kao ni ja. Najlepši osećaj na svetu . Dobili smo najveće bogastvo . VREDELO JE !!line9

PORUKA ZA BUDUĆE MAME

- Oglasi -

Preporučila bih budućim mamama da se što više kreću u trudnoći i naravno da ne slušaju druge kako im pričaju o bolnim porodjajima.

Veliko hvala našoj dragoj čitateljki na priči . Ona nas je inače celu trudnoću pratila :* Sve najbolje joj želim i njoj i njenoj porodici .

SVA PRAVA NA PRIČU ZADRŽAVA DEVET MESECI I NEMA PRAVA DA SE NADJE NA DRUGIM PORTALIMA

autor. anonimna mama

izvor.devetmeseci.net

Pročitajte i ove priče :*

- Advertisement -

Komentara
Loading...