Zašto su tate sa bebama superseksi ?

Muškarac ne krije ljubav i toplinu prema svom mladunčetu. A to je prizor koji ne viđamo često.

muskarac-sa-bebom

Navikle smo na ograđene, zatvorene,, cinične i ukočene tipove, čije ledene zidove moramo da otapamo da bismo dobile malo nežnosti, za koju znamo da se krije unutra i nadamo se da ćemo dopreti do nje. I kad je vidimo, u bliskosti i brizi koju spontano iskazuje prema detetu, hormoni nam se uzburkaju, signalizirajući da je to ono što tražimo. Ali možemo samo da gledamo.

Mnogo više nego romantični prizori zagrljenih i očigledno zaljubljenih parova, koji se gledaju u oči i osmehuju jedno drugom, kao da niko osim njih ne postoji. Njegova žena je sigurno srećna sa njim. Sigurno je strastven i posvećen muž, kao što je i otac.

Tata sa bebom je muškarac koji uliva poverenje

Činjenica da mu je majka poverila bebu na neko vreme, govori o tome da se njemu sme poveriti život. A ovo je mnogo snažnija poruka našem malom mozgu, od slike princa na belom konju. Realna je. On postoji. I izgleda tako muževno – nasuprot malog bespomoćnog stvorenja o kome se stara.

Pa svaka mama , žena želi takvoga muškarca zar ne ?

Da, ništa nije idealno. I one cipele iz izloga su možda neudobne i napravile bi nam žuljeve, ali ne možemo da se otmemo utisku. Nijedna žena ne zamišlja oca svoje dece kako igra igricu na kompu, ili gleda utakmicu sa ortacima, nego kako se strpljivo i nežno stara o detetu, jer mu je ono najvažnije na svetu. A to suviše retko doživljavamo – da muškarci imaju iste prioritete kao i mi. Kad vidimo muškarca sa bebom, poželimo da ga vodimo kući i angažujemo ga da i nama napravi jednu.

Zavirite malo i u kutak za tate 😉 OVDE

Ako vam se ovo dopalo podelite sa ostalim ženama 😉 HVALA :*

Komentara
Loading...