Zatrudnela sam sa 16 , izgubila bebu, četri meseca nakon tog pakla dolazi još jedan …

0

Ja sam mlada mama zatrudnela sam sa 16 godina sva srećna saznala sam da sam dva ipo meseca trudna zvala sam momka rekla mu on nikad srećniji ,inače on je stariji od mene 10 godina.

FOTO . mama Katarina 

Započinje priču naša draga čitateljka …

- Oglasi -

Sada je problem bio reći mojima mnogo su bili besni i ljutili se ubrzo nakon tih svađa sam imala spontani užasno sam se osećala nisam mogla da verujem da se to desilo…

Kada sam iz bolnice stigla moj momak mi je bio velika podrška i hvala mu na svemu. Četri meseca nakon tog pakla dolazi još jedan kad mi umire majka…bila je bolesna malo pre toga je izrazila želju da zauvek ostanem sa mojim momkom i da pazimo jedno na drugo .I tako je i bilo moj tata je poštovao tu odluku, venčali smo se i ja sam ostala u drugom stanju .

Sad je problem što me je bio strah da  ustanem iz kreveta,išla sam privatno na kontrole sve je u redu mesec dana trudnoće,u drugom mesecu sam iskrvarila pošla u bolnicu sa mojim mužem .Pregledala me je baš dobra doktorka koja se prema meni ophodila kao da sam joj rod nije bilo nekih pogleda čudnih zbog toga što imam 16 godina i trudna sam.

Hvala Bogu sve je kako treba bebica je super i tako prolaze meseci ja se super osećala ni mučnine ni ništa redovne kontrole sve super .

Stiže 24.7.2016 termin porođaja moj muž sav uzbuđen vodi me u bolnicu ja na ctg ništa nema kontrakcija nema bolova kaže mi doktorka dođi sutra,ja opet sutra došla opet ništa,vratili se mi kući moj muž  na posao ,ja legla da odmorim oko 17:20 ja posla do wca i vidim krv pomešan sa nečim sluzavim.  Poslala mužu poruku nikad brže nije stigao kući uspaničio se mislio da mi je pukao vodenjak ? ja ništa sve opušteno u bolnicu na ctg male kontrakcije ostavili me na odeljenju.

Ujutru vizita ja otvorena 2prsta bez nekih jačih bolova ništa ni tada 28.07 dolazi moja doktorka i kaže dosta si bila trudna sutra ćemo te poroditi ja sva srećna zvala muža rekla mu da sutra uzme slobodan dan.

E svanuo je i taj dan 29.7 došla moja doktorka stavila mi dole neku tabletu kaže za 5 sati će ti početi bolovi ja rekla super…nije prošlo ni pola sata mene sastavilo sa svake stane ne mogu da dišem stavljaju me na ctg kaze ova babica „aj ne foliraj se nemaš uopšte jake kontrakcije “ ja se mislim u sebi ako su ovo slabe kakve su jake..

Ja plačem na onom stolu za porođaj ,došla moja doktorka i kaže mi reci mi kad ti krenu bolovi ja joj rekla sad ona kaže pa jake su ti kontrakcije gleda ctg tamo ništa od kontrakcija i na kraju su ga zamenili jer nije nešo valjalo?

Ništa ja šetam u onom hodniku , žene vamo se deru,vrište meni srce samo što ne iskoči od straha bolovi sve jač i jači ne mogu više da izdržim zovem muža da dolazi vamo da ih moli da me vode na carski,.Zove me babica ponovo na ctg gleda me koliko sam otvorena ja crkoh od bolova ona uzima neku kesu sa nekom cevčicom ja pitam zašta je sad to ona kaže „vodimo te na carski uporan ti je muž neće da se mučiš“ Jao ja sva srećna sišla dole u salu 3 muška doktora i 2 doktorice kaže mi ova jedna „Skini se skroz i lezi na sto “ ja se skinula i pošto sam niske gradje jedva sam se popela na onaj sto …Kako sam se napela da se popnem zaboli me nešto dole pomislila sam izleće mi beba i aj nekako to popela sam se dali mi anesteziju.

Bude me i kaže mi moja doktorka da sam rodila prelepu devojčicu ja onako ošamućena nabacila sam smešak ,poveli me gore smestili me u moj krevet u sobu i donose mi moju princezu moju Milu .Joj kad sam je videla sa onako čupavom kosicom nikad srećnija nisam bila,u bolnicu sam bila najmlađa mama i najponosnija?.

Danas moja princeza ima 16 meseci a ja 17 godina i baš se dobro slažemo,s ponosom šetamo moj dragi i ja sa našom princezom gradom. Mnogi me osuđuju zbog mojih godina ali mene baš briga imam najvrednije stvorenje na svetu i godine mi uopšte nisu važne ako se neko voli.

Poljubac veliki za urednicu Sonju? mnogo sam naučila sa ove stranice i hvala vam na tome?

Uf jaka priča , hrabra mlada mama i jedna lavica . Kapa dole . NARAVNO GDE IMA LJUBAVI IMA I HRABROSTI .Bravo za ovaj par želim im divan život , da se uvek tako vole i podržavaju jedno drugo . A malenoj Mili želim divno i bezbrižno detinjstvo ? 

Autor priče mama Katarina 

izvor. devetmeseci.net

Sva prava na priču zadržava devet meseci . Svako kopiranje smatra se zloupotrebom ! POŠTUJTE AUTORA I ZAKON !

- Advertisement -

Komentara
Loading...