Muž je saznao da mu je žena trudna : Njegov postupak je zapanjio sve

Tim i Rejčel su srećni roditelji trojice malih sinova. Pošto su odlučili da ne žele da imaju više dece, Tim se podvrgnuo vazektomiji, a nakon nekoliko meseci saznao je šokantnu istinu

Najčešće žene pre svojih muževa saznaju da su trudne, ali u slučaju ovog bračnog para iz Atlante bilo je drugačije. Muž je prvi saznao i srećnu vest saopštio supruzi i njenu neprocenjivu reakciju zabeležio kamerom. Međutim, to nije jedina neobična stvar u čitavoj priči.

Tim i Rejčel Bramel su srećni roditelji trojice malih sinova. Pošto su odlučili da ne žele da imaju više dece, Tim se podvrgnuo vazektomiji. Ali, kada je uradio kontrolu 5 meseci nakon te procedure, lekar mu je rekao da postupak nije uspeo i da njegova supruga i dalje može da ostane u drugom stanju.

- Oglasi -

Tim je tada odlučio da napravi malu podvalu. Onesposobio je njihov toalet, što mu je omogućilo da u tajnosti uradi suprugin test za trudnoću. Ustanovio je da je njegova supruga trudna i prvi joj saoštio srećnu vest.

Ushićena Rejčel kasnije je rekla da joj je ipak sve vreme nešto bilo čudno: bila je umorna i naduta, ali to je pripisivala problemima s probavom. Nedugo nakon ovog otkrića, lekar je potvrdio njihove sumnje, a srećni par i njihovi sinovi saznali su da očekuju još jednog dečaka.

jutarnji.hr

POGLEDAJTE VIDEO

Supruga iznenađuje muža s prvom trudnoćom nakon 10 godina braka

Save

Komentara
Loading...